Para transfer şirketi Payporter Hollanda’da açıldı


  • Kayıt: 16.11.2019 13:33:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:08:29

Para transfer şirketi Payporter Hollanda’da açıldı

 

Hızlı para Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. 27 Haziran 2013 tarihli 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkındaki Kanun ve ilgili kanunun; 27 Haziran 2014 tarihli Yönetmelik ve Tebliğ kapsamında, 21 Haziran 2017 tarih ve 7398 karar sayılı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu kararına istinaden Elektronik Para Kuruluşu olarak faaliyette bulunma izni alarak Türkiye de hizmete giren ve Avrupa yapılanmasına Hollanda merkezli olarak başlayan Pay Porter Rotterdam ın en işlek caddelerinden biri olan Beijerlaandslaan da Avrupa Merkez binasını açtı.

 

 

T.C. Lahey Büyükelçisi Şaban Dışlı, Ak Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, Rotterdam Başkonsolosu Aytaç Yılmaz, Ticaret Ateşesi Tarık Gencosmanoğlu, Çeşitli STK temsilcileri, işadamları ve Türkiyeden misafirlerin katıldığı açılış töreninde PayPorter Avrupa Merkezi Hollanda şubesi Kurucu ve Genel Müdürü Sebiha Kılıç ve Türkiye Genel Müdürü Erol Ulu misafirleri kapıda karşılayarak tek tek sohbet ettiler.

 

PayPorter Türkiye Genel Müdürü Erol Ulu yaptığı kısa konuşmada 2016 yılında PayPorter ı Türkiye de kurduklarını ve su ana kadar 106 ülkede 200 bin ödeme noktası açtıklarını belirterek “Anlık çalışan bir sisteme sahibiz. Hollanda da aldığımız lisans bir Avrupa lisansı, Hollanda genel merkezii oluşturduk şimdi Almanya, Belçika, Fransa, Danimarka, İngiltere ve Avusturya da da çok kısa zamanda oluşumumuzu tamamlayacağız.”dedi.

 

 

 

Mikrofonlarımıza konuşan PayPorter  Haftada 6 gün hizmet vereceğiz. Üst limit 10 bin euro ya kadar para transferi yapabilmekteyiz. Hollanda genelinde genişlemek adına acenta olmak isteyenlere açığız. Pay Porter ailesine katılmak isteyen iş adamları ile görüşmeye açığız.”dedi.

 

Rotterdam