Erniesoft 2019 FD Gazellen Ödülü'nü kazandı


  • Kayıt: 21.11.2019 19:13:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:08:29

Erniesoft 2019 FD Gazellen Ödülü'nü kazandı

 

Erniesoft, Hollanda'daki en hızlı büyüyen 770 şirketten biridir ve 2019 FD Gazellen Ödülü'nü kazandı.



Financieel Dagblad, bu yıl 16. kez FD Gazellen Ödülünü sunuyor. Erniesoft bu yıl FD Gazellen Ödülü'nün kazananlarından biri ve bu nedenle FD Gazellen listesinde. Erniesoft, TMS sağlayıcısı, kendisini Hollanda'daki en hızlı büyüyen 770 şirket arasında sayabilir.


Genel Müdür Yusuf Erbil, “Süper! Bunu ekibimiz, ortaklarımız ve müşterilerimizin desteğiyle başarmamız harika! Erniesoft'un en hızlı büyüyen 770 şirketten biri olmasının temel nedeni çalışma yöntemimiz. Müşterilerimizle birlikte çalışarak ve bir tutkuyla projeler gerçekleştirerek, bunun başarı ile sonuçlandığını görüyorsunuz. Özellikle yenilikçiliğe odaklanmanın ulaştırma sektörü ve müşterilerimiz tarafından takdir edildiğini görüyoruz. Bu da gurur duyduğumuz bir şey.”, diyor Yusuf Erbil.

 

Erniesoft


Erniesoft, taşımacılık sektöründe, taşımacılık yönetimi için eksiksiz bir paket tedarikçisi olarak bilinmektedir. Nakliye yönetim sistemi e-Lips, sürücüler için Android araç üstü bilgisayar uygulaması e-Mobits'i destekleyerek, bir nakliye şirketi olarak ihtiyaç duyacağınız tüm gerekli işlevleri sunar: (otomatik) sipariş girişi, gezi planlaması, ön hesaplama, faturalama, araç üzerindeki bilgisayarı kontrol etme, farklı terminallerde ön kayıt ve çok daha fazlası.

 

FD Gazellen Ödülü


Bu yıl, Financieel Dagblad seçim için ekstra katı kriterler kullandı. Şirketler en az aşağıdaki gibi kriterleri yerine getirmek zorundaydı: en az üç yıl boyunca yılda en az % 20'lik bir gelir artışı elde etmek, pozitif net bir sonuç elde etmek, finansal olarak sağlam olmak ve diğer birçok kriter. Buna ek olarak, Financieel Dagblad birçok şirketin rakamlarını birbirine karşı tartıyor ve sadece en hızlı büyüyen şirketler aday gösteriliyor.


“Financieel Dagblad tarafından hızlı büyüyen bir şirket olarak tanınmak bir onurdur. Ticari büyümenin çok önemli olduğunu düşünen bir şirket olarak, elbette Erniesoft'un bu Ödülü almasınin gururunu yaşıyoruz. ”, diyor Erniesoft finans direktörü Mehmet Erbil.