Finans Network, HOTIAD ve NETUBA ile Amsterdam'da Buluştu


  • Kayıt: 11.07.2014 10:42:00 Güncelleme: 11.07.2014 10:42:00

Finans Network Amsterdam buluşması T.C. Rotterdam Başkonsolosu Togan Oral, Hollanda Türk İşadamları Derneği (HOTİAD) Başkanı Hikmet Gürcüoğlu ve Hollanda Türkiye İşadamları Derneği (NETUBA) temsilcisi Cor Bekker’in katılımıyla Amsterdam'da gerçekleştirildi.

 

Finans Network Amsterdam Başkanı İlgün Şahin ile Başkan Yardımcısı Mehmet Tikiz tarafından organize edilen, “Wiersma Mensonides” Hukuk Bürosu’nun sponsorluğunda gerçekleştirilen buluşmaya Hollanda’da yaşayan Türk kökenli profesyonellerin yanı sıra Türkiye ile iş ilişkisi bulunan veya Türkiye’ye ilgi duyan Hollandalılardan oluşan 80 kişi katıldı.

 

 

Başkonsolos Oral gecede yaptığı konuşmada HOTİAD ve NETUBA’nın Türk profesyonellerce kurulan en etkili ağlardan olan Finans Network’ün faaliyetlerine destek vermesinden memnuniyet duyduğunu belirterek; HOTİAD ve Finans Network Amsterdam takımının ilerleyen dönemlerde kalıcı ve Hollanda Türk toplumuna katkı sağlayacak ortak projelere imza atmasını temmenni ettiğini belirtti. HOTIAD Başkanı Hikmet Gürcüoğlu'da yaptığı konuşmada HOTIAD'ın faaliyet alanları hakkında katılımcılara bilgi verdi ve HOTİAD Yönetim Kurulu olarak bu özel buluşmaya davet edilmekten mutluluk duyduklarını belirterek Finans Network’e teşekkürlerini iletti.
Amsterdam’ın dünyaca meşhur kanallarında yaklaşık 3 saat süren keyifli tekne gezisi katılımcıların memnuniyetiyle sona erdi.