Şahan Marketler Zinciri Amsterdam’da 7. Şubesini Hizmete Açtı


  • Kayıt: 25.02.2020 15:50:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:08:44

Şahan Marketler Zinciri Amsterdam’da 7. Şubesini Hizmete Açtı

 

1987 yılında bir aile şirketi olarak ilk şubesi Rotterdam’da açılan Şahan Marketler, 33 yıl içinde büyüme göstererek 7. Şubesini Amsterdam - Oost’a açtı. Açılışa, T.C. Amsterdam Muavin Konsolos Akın Özden, bazı STK temsilcileri ve çok sayıda iş insanı katıldı.

 


Bu şubemizle birlikte Hollanda Ürünlerinede açıldık

 

Şahan Marketler zinciri ortaklarından Zekeriya Şahan, Şahan Marketler Zincirinin başarısını anlattı; Şahan kardeşler olarak Amsterdam’da 7’inci şubeyi Amsterdam - Oost’a açtık. İlk 4 şubemiz Rotterdam şehrinde, bir tanesi de Schiedam’da hizmet vermektedir. Şahan bir aile şirketi olarak 1987 yılında hizmet vermeye başladı. Bu tecrübe ve deneyim ile büyüyerek 7’inci şubeye kadar ulaştık.


8’inci Şubemizi Amsterdam- Geuzenveld’e açacağız

 

Şahan Marketler Zinciri ortaklarından Erdal ve  Yüksel Şahan şu açıklamalarda bulundu; son bir kaç yıl içerisinde farklı şehir ve semtlerde yeni şubeler açtık. Uzun süren bir araştırma neticesinde bu şubemizi açtık. Bu şubemizde 20 binin üzerinde ürün ile hizmet veriyoruz. Bu şubemizin diğer şubelerden farkı Türk ürünleri dışında çok sayıda Hollanda ürünleride olması. Amsterdam - Oost şubemizin açılışı ile birlikte Amsterdam’ın diğer bölgelerinede açılması yönünde istekler var. İleri bir tarihte Amsterdam- Geuzenveld’de bir şube daha açamayı planlıyoruz dedi.

 

 


Markette İlk alışverişi Turned sahibi İlhan Döne yaptı.