Cumhuriyetimizin 98. Yılında GYİAD 35 Yaşında!

(GYİAD) 35. yaşını, Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yılında, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Cumhuriyet Balosu ile kutladı...


  • Kayıt: 26.10.2021 13:55:43 Güncelleme: 26.10.2021 13:57:45

Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GYİAD) 35. yaşını, Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yılında, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Cumhuriyet Balosu ile kutladı.

Türkiye’nin genç iş dünyası temsilcileri olarak, ülkemizi daha ileriye taşımak vizyonuyla hareket eden Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GYİAD), her yıl geleneksel olarak düzenlediği Cumhuriyet Bayramı Balosu’nu pandemi döneminde verilen aranın ardından bu yıl yine gerçekleştirerek 35. yılını kutladı.

Cumhuriyetimizin 98. yıldönümünde GYİAD 35 Yaşında….  

Gençlerin fikir ve söz sahibi olmasının önemine inanan GYİAD, 13 kurucu üyenin girişimleri ile 6 Ekim 1986 yılında kuruldu. O tarihten bu yana güncel ve etkili projeler üreten bir sivil toplum örgütü olarak topluma hizmet veren GYİAD, sürdürülebilir kalkınmanın sadece ekonomik büyüme ile sağlanamayacağı bilinciyle toplumsal ve sosyal gelişimi her zaman önceliklendiriyor.

Bu kapsamda toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çeken, genç istihdamı ve nitelikli eğitimi vurgulayan, Yeni Normal adını verdiğimiz bu süreçte dijitalleşmenin önemine dikkat çeken GYİAD, Türk iş dünyasını geliştiren ve genç nesillere yol gösteren projeleriyle 35 yıldır Türkiye’nin etkili ve köklü sivil toplum örgütlerinden biri olarak varlığını sürdürüyor. GYİAD üyelerinin şirketlerinin yıllık toplam cirosu 13 milyar doları bulurken, 68.000 çalışanın istihdam edildiği umut veren bir tablo sunuyor. GYİAD, özgürlükçü, dinamik ve her kesime eşit mesafedeki duruşuyla, ülkemize ve ekonomimize katma değer yaratan projelere imza atmaya devam etme hedefiyle 35. yılını kutladı.

GYİAD Geleneksel Cumhuriyet Balosu’nda konuşan GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Pamukçu, “Türkiye için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi olan Cumhuriyetimizin temel hedefi; görevlerini yerine getiren, haklarını kullanabilen, özgüveni gelişmiş, üretken bireyleri topluma kazandırmak olmuştur. Bu toprakları yurt edinmiş bütün insanları kucaklamayı bizlere öğreten Büyük Atatürk’ün “Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz.” sözünden hareketle Türkiye’nin genç iş dünyası temsilcileri olarak bizler de 35 yıldır olduğu gibi, ülkemizi daha ileriye taşımak için çalışmaya önümüzdeki dönemde de aynı heyecan ve tutkuyla devam edeceğiz.  Bizler, Cumhuriyeti korudukça Cumhuriyetimizin nice yıldönümleri heyecan ve mutluluk içinde kutlanacaktır. GYİAD Ailesi olarak, Cumhuriyetimizin 98. yılını kutlamanın onuru ve gururunun yanı sıra derneğimizin 35. kuruluş yıldönümünün heyecanını da yaşıyoruz. GYİAD olarak 35 yıldır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de kurumsal hafızamız ve vizyoner üyelerimizle çalışmaya, üretmeye, yatırım yapmaya ve istihdam yaratmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.