‘İş Dünyasının Kurduğu Sivil Toplum Kuruluşlarını Çok Önemsiyoruz’

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti...


  • Kayıt: 21.02.2022 21:23:25 Güncelleme: 21.02.2022 21:24:24

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. Heyette Marmaris’ten Orka Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Caner Torunoğulları da yer aldı. Dünyanın incisi Marmaris’i dünyaya tanıtma hedefinde olduklarını belirten Torunoğulları, Bakanları Marmaris’e davet ettiğini ifade etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral ve beraberindeki heyeti kabul etti. Heyette Marmaris Temsilcisi olarak Orka Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Caner Torunoğulları da yer aldı.

Ziyarette, iş dünyasının kurduğu sivil toplum kuruluşlarını çok önemsediklerini belirten Varank, ekonomik büyüme ve kalkınma özel sektörün önemine dikkat çekti. Her zaman iş dünyasının yanında ve destekçisi olduklarını belirten Varank, işbirliğinin önemine vurgu yaptı.

Ziyarette, Türkiye ve Marmaris için neler yapabileceklerini değerlendirdiklerini kaydeden Caner Torunoğulları, üzerlerine düşen neyse yerine getirmeye hazır olduklarını vurguladı. Dünyanın incisi Marmaris’i dünyaya tanıtma hedefinde olduklarını belirten Torunoğulları, Bakanları Marmaris’e davet ettiğini ifade etti.

TÜGİK heyeti Ankara temaslarını sürdürdü. Bu kapsamda, TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral ve beraberindeki TÜGİK Yönetim Kurulu ve Yüksek İstişare Konseyi Üyelerinden oluşan heyet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vedat Bilgin’i makamında ziyaret etti.

TÜGİK heyeti, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran tarafından ağırlandı. Görüşmede, ortak proje önerileri karşılıklı olarak değerlendirildi. Olumlu geçen görüşmede, ATO Başkanı Gürsel Baran, Başkan Yardımcısı Temel Aktay ve Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür edildi.

Haber: Mustafa Koyuncu