T.C. Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan: Hollanda’daki başarılı Türk firmaları önemli rol model olmuştur

T.C. Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan ve beraberindeki heyetle birlikte bölgenin önde gelen Türk firmalarını ziyareti kapsamında inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Algan Holding altındaki şirketlerden IS-EM İnşaat şirketi ve Netural Home şirket merkezini ziyaret etti...


  • Kayıt: 07.07.2022 21:35:41 Güncelleme: 07.07.2022 21:35:41

T.C. Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan: Hollanda’daki başarılı Türk firmaları önemli rol model olmuştur

Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan ve Beraberindeki Heyet IS-EM İnşaat şirketini ve Netural Home şirket merkezini ziyaret etti

T.C. Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan ve beraberindeki heyetle birlikte bölgenin önde gelen Türk firmalarını ziyareti kapsamında inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Algan Holding altındaki şirketlerden IS-EM İnşaat şirketi ve Netural Home şirket merkezini ziyaret etti.

Algan Holding yönetim kurulu başkanı Murat ALGAN: 

T.C. Amsterdam Başkonsolosumuzun Ziyaretleri moral ve motivasyonumuzu artırdı 

Ziyarette Musiad Hollanda başkanı Ali Köklü  ve Şirket yöneticileri hazır bulundu. Misafirlerini samimi ortamda sıcak bir şekilde karşılayan Algan Holding yönetim kurulu başkanı Murat ALGAN ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek: “Başkonsolosumuz Engin beyin, misafirlerimizin Kurban Bayramı arefesinde iş yerimize teşrif ederek ziyarette bulunmaları bizleri çok memnun etmiş, moral ve motivasyonumuzu artırmıştır. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Algan, misafirlerine çalışmaları projeleri ve Hollanda’daki inşaat sektörü hakkında bilgiler sundu.

Şirket Müdürü Mustafa Özcan: Türk ve Hollanda iş dünyasının her zamankinden daha fazla işbirliği yapmasına ihtiyaç var

Şirket Müdürü Mustafa Özcan: Coronovirüs’ün olumsuz etkileri, Hollanda’daki güncel gelişmeler ve ülkedeki Yabancılara yapılan haksız uygulamalar konusunda hatırlatmada bulundu.

Özcan: “Küreselleşen dünyada Pandemi süreci sonrası ve Hollanda’da yaşanan olumsuzluklar için Türk ve Hollanda iş dünyasının her zamankinden daha fazla işbirliği yapmasına ihtiyaç var. Ekonomik katkı ve etkinliği artırmak için Hollanda’daki Türk kökenli firmaların daha fazla rol üstlenmeleri, faaliyet gösterdikleri alanda en iyisini yaparak farkındalık yaratmaları gerekiyor. STK ve meslek odalarında işbirliği ve güç birliğine yönelik çalışmalarda aktif olmaları gerektiğini belirtti.

T.C. Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan: Hollanda’daki başarılı Türk firmaları önemli rol model olmuştur

T.C. Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan: “Türk ve Hollanda ekonomik ilişkilerinin gelişmesinde Hollanda’daki başarılı Türk firmaları önemli rol model olmuştur ve bunların sayılarının artması için konsolosluk olarak biz her zaman desteğe hazırız. Hollanda’daki Türk firmaları, Hollanda ekonomisinin büyümesinde hem istihdam artışı hem de sosyoekonomik katkı açısından önemli kazanımlar sağlamaktadır”

Bu başarı hikayelerini daha çok her alanda dillendirmeliyiz bu şekilde insanımıza iş dünyasına bakışları pozitif anlamada değişecektir dedi.

Badhoevedorp / Furkan TURGUT