Meydan Restaurant İkinci Şubesini Rotterdam'da açtı


  • Kayıt: 28.10.2014 08:32:00 Güncelleme: 28.10.2014 08:35:00

Den Haag’da Türk ve yabancı göçmenlerin yoğun bulunduğu meydanda bulunan Meydan Restaurant, ikinci şubesini yine Türk ve yabancı göçmenlerin yoğun olarak bulunduğu Rotterdam Zuid’de açtı.

 

Hollanda’nın en tanınmış iş adamlarından Celal Oruç’un teşebbüsleriyle, akrabası İlhan Zengin ve ortaklığıyla oluşan bu şubenin açılılışını Feijenoord Belediyesi bölge başkanı bayan Nel Neol yaptı.

 

Çok sayıda önemli konuğun ve basın mensuplarının katıldığı açılış töreninde bir konuşma yapan ortaklardan İlhan Zengin, tüm konuklara ve katkılarından dolayı ortaklarına teşekkür etti. İç mimarisi ve kullanılan tüm malzemelerin Türkiye’den getirildiğini belirten Zengin: “Aynı konsept ile Hollanda’nın bir çok bölgesindeki önemli meydanlarda şubeler açacaklarını ve franchise modeli yatırım ortaklıkları hedeflediklerini” bildirdiler.

 

 

Feijenoord Belediyesi bölge başkanı bayan Nel Noel’de yaptığı konuşmada, Oruç ailesine başarılar dilerken bölgelerinde böylesi güzel ve kaliteli yatırımlar yapılmasından dolayı memnun olduklarını söyledi.