Tandır Dürüm ile farkı yaşayınız


  • Kayıt: 03.11.2014 22:56:00 Güncelleme: 03.11.2014 22:56:00

Ailece gidebileceğiniz mutluluk dolu bir ortam; Tandır Dürüm

 

Yaklaşık 3 yıldır ticaret içinde bulunan Ahmet Giden, iş yerinin tanıtımı için bize şu bilgileri verdi: Vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu devletten işsizlik parası alarak geçinmektedir. Onların kısıtlı bütçesine nasıl yardımcı olurum ve onlara nasıl hizmette bulunurum fikri bende oluştu. Tandır dürüm örneğini memleketimde görmüştüm. Hollanda’da ise bizden başka tandır dürüm yapan mekan yok.

 

Dükkanı açtığımız andan itibaren vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaştık. Çünkü günlük ve taze et gerekli karışımlar ilave edilerek hazırlanınca eşsiz lezzet farkı ortaya çıktı. Normalinde bir restoranda yenilen yemek maliyetine göre çok ucuza gelmektedir. Hem ucuz hem kaliteli hem pratik yemek yemenin keyfini bizde yaşayabilirsiniz.

 

 

 

İddia ediyoruz

 

Bildiğiniz tat ve Türkiye’deki lezzeti sizlere sunuyoruz. Gelin farkımızı görün!

 

Bizim tiryakimiz olacaksınız. Evlere, iş yerlerine servis yapabiliyoruz. İnternetten ve telefonla bize vereceğiniz siparişlerinizi anında hızlı servisle sizlere ulaştırıyoruz. Haftanın yedi günü saat 12:00' dan akşam 22:00'a kadar servisimiz mevcuttur.

 

Özel günlerinizde, doğum günü, iş yemeği, sünnet ve partilerinizde birgün önceden haber vererek size kalitemizi ve lezzetimizi sunabiliriz. Kesinlikle bizden memnun kalacaksınız.

 

Sizleri ekmek teknesi sahibi yapıyoruz

 

Ayrıca Hollanda’nın değişik şehir ve bölgelerine sınırlı sayıda bayilikler verilecektir. Bu konuda bizden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

Unutmayın hijyenik ortamda taze ve kaliteli ürünlerimizle sizlerin hizmetindeyiz!

 

 

 

 

Adres Bilgilerimiz:

 

Tel : 010 341 21 44

 

Groene Hilledijk 24 GD

 

3073 Ah Rotterdam

 

www.tandir-durum.nl