BAŞARILI OLMAK İSTİYORSAK EĞİTİM VE SPOR ŞART


  • Kayıt: 11.05.2019 22:48:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:07:51

BAŞARILI OLMAK İSTİYORSAK EĞİTİM VE SPOR ŞART

 

Arnhem şehrinde 1993 yılından itibaren faaliyetlerini amatör kümede sürdüren Elsweide spor kulübünün düzenlediği iftar yemeğine Arnhem belediyesi başkan yardımcısı , sağlık, yaşam ve uyumdan sorumlu (wethouder) Martien Louwers, Denk Partisi, belediye meclis üyeleri Yıldırım Usta, Talip Aydemir,  Bizim Sigortası genel müdürü Mehmet Keskin, sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve futbol kulübü üyeleri, sporcuları katıldılar.

 


Spor sahasına kurulan çadırda verilen iftar yemeği öncesinde yaptığım söyleyişide Elsweide spor kulübü yönetim kurulu başkanı Hakan Köprülü,


“ Bulunduğumuz ülkelerde gençlerimizin başarılı olmasını istiyorsak eğitime ve spora önem vermeliyiz. Eğitime önem vererek gençlerimizin önemli yerlerde görevler almasını sağlamalıyız. Spora önem verirsek gençlerimizi kötü alışkanlıklarından arındırarak sağlıklı gençlik yetiştirmiş oluruz. Sağlıklı gençlik spor yaparak kötü alışkanlıklarından uzak durarak yetişir. Elsweide spor kulübü yöneticileri olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün felsefesini benimsiyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, “ Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözlerini yönetim kurulu olarak önemsiyor ve futbolcularımıza da hatırlatıyoruz. Spor sahalarında örnek ve centilmen kulüp olarak uyum içerisinde spor faaliyet çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedikten sonra Arnhem Türkiyem Camii din görevlisi Yusuf Uğur akşam namazı ezanını okuduktan sonra birlikte iftar yemeği yendi.

 

Mustafa Koyuncu Arnhem