Kümbetliler Vakfı: ''Yalnızlık hızlı bir şekilde kaçınılmaz hal alıyor''


  • Kayıt: 16.05.2019 00:43:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:07:52

Kümbetliler Vakfı: ''Yalnızlık hızlı bir şekilde kaçınılmaz hal alıyor''


Amsterdam Kümbetliler Vakfı, her yıl olduğu gibi bu ramazan ayında da iftar programı düzenledi. Programa; Denk Partisi Genel Başkanı Selçuk Öztürk, T.C. Amsterdam Muavin Konsolos Akın Özden, STK Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.


Sadece iftar yemeği ile yetinilmeyen programda; Ailelerin dağılması, ekonomik problemler, güvensizlik, endişe gibi birçok sorun neticesinde gitgide toplumun dışına itilen ve yalnızlaşan bireyler konu olarak ele alındı.

 

 

Yaptığı kısa konuşmada katılımcılara teşekkür eden Amsterdam Kümbetliler Vakfı Başkanı Bekir Baş'ın ardından Amsterdam Kümbetliler Vakfı Din Görevlisi Bican Yücel ''yalnızlık'' olgusu hakkında sohbette bulundu.

 

 

''PvdA Partisi'nde iken biz de gariptik.'' diyerek söze başlayan Denk Partisi Genel Başkanı Selçuk Öztürk; '' PvdA Partisi'nden ayrıldıktan sonra Tunahan Kuzu ile Denk Partisini kurarak yalnızlıktan kurtulduk. Şükürler olsun şu an mecliste üç milletvekili olan bir parti haline geldik. 

 

 

Önümüzde 23 Mayıs Seçimleri var. Avrupa Parlamentosu'nda Denk Partisi'nden kimse yok. Sizlerden sandığa giderek orayı da garip bırakmamanızı rica ediyorum.'' dedi.

 

 

Son olarak söz alan  T.C. Amsterdam Muavin Konsolos Akın Özden, yaptığı kısa konuşmada Avrupa'da aşırı sağın yükselişine dikkat çekti ve Hollanda'da yaşayan Türk toplumunu sandığa davet etti.


Amsterdam