Avrupa Milli Görüşçülerden Saadet Partililere Çağrı: Sizler Yakup'un (a.s.) çocuklarına benziyorsunuz


  • Kayıt: 17.05.2019 18:45:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:07:52

Avrupa Milli Görüşçülerden Saadet Partililere Çağrı: 

 Sizler Yakup'un (a.s.) çocuklarına benziyorsunuz

 

İstanbul seçimlerinin yenilenmesini, Avrupa Türkleri yakından takip ediyor. 

 

Avrupa’da yüzlerce teşkilatı olan Milli Görüş teşkilatı taraftarları sosyal medya üzerinden Saadet Partisi’nin ayrı bir adayla ile İstanbul seçimlerine girmesini eleştiriyorlar. 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi lehine seçimden çekilmesini isteyen Milli Görüşçüler, Kur’an’da geçen Hz Yusuf kıssasını örnek veriyorlar. İşte sosyal medyada binlerce beğeni alıp paylaşılan yazılardan bir kaçı: 

 

‘’Ey milli görüşün çocukları!


Sizler Yakup'un (a.s.) çocuklarına benziyorsunuz. Allah İçinizden Bir Yusuf çıkardı yaşadığınız ülkemizin başına Sultan etti!!! Sizler hala hasetlik ve kıskançlık ateşinde yanıp tutuşuyor düşmanlarınızla işbirliği yapıyorsunuz! Siz bu halinizle atanız İbrahim ve onun görüşü olan milli görüşle de çelişki içindesiniz! Devletiniz milli görüş değilse bile, şu anda sizden birisi, Aziz olmuş ülkeyi yönetiyor, ona destek olmanız gerekmez mi?! Daha ne zamana kadar Rotası Pensilvanya kıblesi Vatikan olan gemide yolculuk yapacaksınız?’’

 

Ak Partiye Yine Kaybettireceğiz

 

Avrupa Milli Görüşçülerinin yakından tanıdığı Saadet Partisi hatibi Hasan Damar’ın konuşmalarında ’’Türkiye'yi ve İstanbul'u kaybettiren SP'dir. Bunu herkes böyle bilsin. AK Parti'ye yine kaybettireceğiz'' demesi yoğun tepki çekiyor.

 

Saadet Partisi Hatibi Hasan Damar’a Tepki:


İslam ve Vatan düşmanlarına anahtar olmak için övünülmez!!! 

 

’’Peygamber Efendimiz bir hadis-i şeriflerinde Allah kimin hayrını murad ederse onu hayra anahtar şerre kilit yapar buyuruyor, kimin de şerrini kötülüğünü murad ederse onu şerre anahtar iyiliğe kilit yapar buyuruyor. Anlaşılan Hasan Damar artık şerre anahtar olmak için Yarışıyor!!!.. Ne diyelim Allah ıslah eylesin. Iyiliğe anahtar olmak için insan öğünür. İslam ve Vatan düşmanlarına anahtar olmak için övünülmez!!! Yazık yazık!!! İnsan ana yoldan ayrılınca şarampolde böyle zikzak çiziyor!!!’’

 

Amsterdam