Hollanda'da 6 çocuğu ile yılardır dünyadan ve herşeyden kopuk ve gizli yaşayan aile bulundu!


  • Kayıt: 15.10.2019 23:34:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:08:23

Hollanda'da 6 çocuğu ile yılardır dünyadan ve herşeyden kopuk ve gizli yaşayan aile bulundu!


Hollanda’da dış dünyayla hiçbir bağlantısı olmayan ve tamamen saklanarak ve gizlenerek yaşayan bir aile bulundu.

 

Hollanda'nın Drenthe bölgesi kırsalında 58 yaşındaki bir erkek ve altı çocuk yıllarca, dış dünyayla, komşularıyla, çevreyle kısacası hiç kimseyle bağlantısı olmadan, "zamanın sonunun gelmesini bekliyor olarak" yaşıyorlar. 


Burada yaşayan 25 yaşında bir gencin çiftlikten kaybolması ile gün yüzüne çıktı.  Evden kaçan gencin 9 yıl hiç dışarı çıkmadığı öğrenildi. Kendini bara atan ve biraya veren genc, işletme sahibinin polise haber vermesi ile sorguya alındı. 

   


Soruşturma sonrası tarif ettiği çiftliğe baskın yapan polis ekipleri gördükleri manzara karşısında şaa kaldılar. Oturma odasında bir dolabın arkasında bodrum katında bir merdiven keşfeden ekipler, aşağıda indiklerinde diğer 5 çocuğu buldular. 


Polis, altı kişinin sağlık durumu hakkında hiçbir şey söyleyemezken, 58 yaşındaki adam gözaltına alındı. 
Çiftlik ana yola uzak ve adeta yeşillikler içine saklanılmış bir görünim içinde denilirken, etraftaki yerleşim yerlerinde yaşayanların hiç biri, bu aileyi tanımadıklarını ve orada bir aile olduğunun dahi farkında olmadıklarını ifade ettiler.

 


Dünya ile bağlantısız büyüyen çocukların dünyada ve ülkedeki hiç birşeyden de haberdar olmadıkları belirtildi. Çocukların annesinin akıbeti ise bilinmiyor. Polis muhtemelen ölmüş ve sonrasında öiftlikte bir yere defnedilmiş olabileceğini düşünüyor.
6 çocuğun 16 ile 25 yaşları arasında olduğu belirtildi.

 

Türkinfo