SALİHLİ’DE “İSTİKLAL GAZETESİ” YAYIN HAYATINA GİRDİ


  • Kayıt: 19.03.2020 16:19:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:08:48

SALİHLİ’DE “İSTİKLAL GAZETESİ” YAYIN HAYATINA GİRDİ

 

Haftalık tarafsız siyasi Salihli İstiklal Gazetesi, Salihli’ye yeni bir yüz, yeni bir nefes olacak. Yeni yayın hayatına giren Salihli İstiklal Gazetesi’nin imtiyaz sahibi İstiklal Matbaası adına Hasan Köse’nin ve yazı işleri müdürlüğünü Gündüz Aydın’ın yaptığı gazetenin kadrosunda, köşe yazarı olarak söyleşi sayfasında Ahmet Semih Ataoğlu, kültür ve sanattan sorumlu Ahmet Otman, basın yayın haber bölümünde ise Mustafa Toga yer alıyor.

 

Salihli’de basın hayatına yeni bir gazete daha katıldı. İlk sayısı 4 Martta çıkan Salihli İstiklal Gazetesi 3.üncü sayısına ulaştı.

 

 

Yeni yayın hayatına başlayan gazetenin politikası ve çizgisi hakkında konuşan Salihli İstiklal Gazetesinin imtiyaz sahibi Hasan Köse şunları söyledi. Salihli’de haftalık bir gazeteye ihtiyaç vardı. Şubat ayında basın yayının yıllardır içerisinde olan arkadaşlarla bir araya geldik.


Salihli’yi, 163 bin kişiyi tarafsız ve eşit mesafede kucaklayacak, onların gözü kulağı olacak bir gazete çıkartmaya karar verdik.

 

 

163 BİN KİŞİYE ULAŞACAK

 

Toplumun sesi olacağız diyen Köse; “Gazetemiz içerik olarak bölgesel haberlerin yanı sıra güçlü kalemlerin köşe yazılarıyla çıkacak. Ön ve arka sayfaları renkli, 1000 adet olarak basılıyor. Sadece ilçe merkezinde değil Salihli’nin 102 Mahallesi’nde de (köyler) eş zamanlı olarak dağıtılıyor. Okuyucu kitlemiz ise herkes. Herkes gazetemize abone olabilir. Meslekten gazeteci arkadaşlarımızla haber ve analizleri içi dolu dolu sunmak ana prensibimiz” diye konuştu.

 

Salihli İstiklal Gazetesi, Salihli’de ki yaşamın renkliliğine, farklılığına, çok sesliliğine, çoğulculuğuna hayırlı olsun.