Robben, Hollanda Milli Takımı'na mı dönüyor?


  • Kayıt: 13.09.2020 21:08:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:09:31

Robben, Hollanda Milli Takımı'na mı dönüyor?


Hollanda basını, 1 yıl aradan sonra futbola dönüş yapan Arjen Robben ile ilgili bir iddia ortaya attı. Robben, Hollanda Milli Takımı'na mı dönüyor?


 

Hollanda futbolunun son yıllarda en çok dikkat çeken yıldız oyuncularından biri olan Arjen Robben, futbolu bırakmış yakın bir zamanda ise Groningen ile anlaşarak tekrar sahalara dönmüştü. 36 yaşındaki futbolcu için bir iddia ortaya atıldı. Robben, Hollanda Milli Takımı'na mı dönecek? Detaylar haberde...

 

 Robben 1 yıl sonra sahalara dönmüştü

 

Arjen Robben, 2017 yılı itibarıyla milli takım defterini kapatmıştı. Hollanda Milli Takımı'nda 96 maçta 37 gol kaydeden futbolcu, sahalara veda ettikten yalnızca 1 yıl sonra geri döndü.

 

 Robben, milli takıma geri dönebilir


Hollanda gazetesi De Telegraaf'ta yer alan bir habere göre; Arjen Robben'in milli takıma dönmesi konusunda bir engel yok. Hollanda Milli Takımı'nın geçici antrenörü Dwight Lodeweges, bu konu hakkında konuştu.

 

 Lodeweges, Robben için yeşik ışık yaktı


Lodeweges, "Her şey performansa bağladı olarak ayakta kalır ya da kalamaz" diyerek Robben'in geri dönüşüne yeşil ışık yaktı. Hollanda basını, Robben'in milli takım adına yeniden bir joker olabileceğini vurguluyor. Hollanda Ligi'nde sezonun ilk maçında sahasında PSV Eindhoven ile mücadele edecek.


Ajansspor