Hollanda Hükümeti, Belediyeler aracılığı ile COVID-19 destekleme fonu kurdu

Esnaf veya başka herhangi bir geliriniz yoksa Hollanda Hükumeti, belediyeler aracılığı ile COVİD-19 destekleme fonu kurdu...


  • Kayıt: 28.03.2021 00:23:23 Güncelleme: 28.03.2021 00:23:23

Esnaf veya başka herhangi bir geliriniz yoksa Hollanda Hükumeti, belediyeler aracılığı ile COVİD-19 destekleme fonu kurdu. 

Eğer COVİD-19 dan dolayı TOZO’dan, Bijstand’dan veya başka bir kuruluştan yardım alamadıysanız TONK’a başvurup faydalanabilirsiniz.

Belki çok yüksek bir yardım miktarı değil ama hakkınız varsa mutlaka başvurun ve bu hakkınızdan faydalanmanızı tavsiye ederim.

TONK'a ne zaman başvurabilirsiniz?

TONK ödeneğine ancak başka bir ödenek veya destek proğramı, örneğin işsizlik ödeneğiniz için UWV'den bir ek almaya hakkınız yoksa başvurabilirsiniz. Buna sahip değil misiniz? Ya da bu destek programıyla geçim masraflarınızı karşılayamayacak kadar az geliriniz mi var? O zaman TONK ödeneğine hak kazanabilirsiniz.

 Esnaf veya Girişimci misiniz?

Girişimci misiniz ve serbest meslek sahipleri için geçici bir programa (TOZO) başvurmak istiyor musunuz? Ardından Serbest Meslek Sahibi Çalışma Masası Flevoland'ın web sitesine gidin. TONK ödeneği buna ek olabilir.

Ali Hoke