Hollanda'da Türk iş adamının arabasını ve işyerini yaktılar

Hollanda'nın Dordrecht kentinde 20 yıldır inşaat işeleriyle uğraşan ve NedKozijn adında kurduğu firmayla pvc kapı pencere satışı yapan İsmail Yıldırım'ın başı yangınlarla dertte...


  • Kayıt: 04.04.2021 15:53:01 Güncelleme: 04.04.2021 15:53:01

Hollanda'nın Dordrecht kentinde 20 yıldır inşaat işeleriyle uğraşan ve NedKozijn adında kurduğu firmayla pvc kapı pencere satışı yapan İsmail Yıldırım'ın başı yangınlarla dertte. Önce iş arabası, daha sonra da işyerinin ateşe verilmesinden sonra uykuları kaçan Yıldırım, faillerinin yakalanmamış olması nedeniyle de uykusuz kaldı.

Dordrecht kentinin Dordtse Kil II sanayi bölgesindeki işyerine yapılan saldırıların güvenlik kamerarı ile an be an kayıt altına alındığını söyleyen Yıldırım, "Bu görüntüleri polise verdik. Fakat henüz olayın failleri yakalanmış değil. Bizim bir düşmanımız da yok, hiç bir kimseyle de kavgalı değiliz. Neden önce iş arabamızı, daha sonra da işyerimizi ateşe verdiler anlamış değiliz. Şimdi evimde rahat uyku uyuyamaz oldum. Acaba, evimizi de mi yakarlar diye düşünüyorum. gece her saatte bir uyanıp, telefonumdan işyerinin kameralarına bakıyorum. Her an bir şey olacak gibi yaşamaktan bıktım. Tekrar huzur içinde uyuyabilmekten başka bir şey istemiyorum. Bunun olması için de olay faillerinin bir an önce yakalanmaı gerekir" diyerek olay hakkında bilgisi olanlardan kendine yardımcı olmalarını istedi.

Dordrecht polisinin geniş çaplı soruşturması ise devam ediyor.

Hollanda Postası