Hollanda Enkhuizen’de canlı yayınla Alaaddin Camii İnşaatı için 255,798 Avro yardım toplandı

Kuzey Hollanda bölgesindeki Enkhuizen'de HDV’ye bağlı Alaaddin Camii inşaatı için yapılan canlı yayında yardım kampanyasına yoğun katılım oldu. Yardım kampanyasında iki gün içerisinde 255.798 bin Avro Toplandı...


  • Kayıt: 12.04.2021 17:21:21 Güncelleme: 12.04.2021 17:31:43

Hollanda Enkhuizen’de canlı yayınla Alaaddin Camii İnşaatı için 255,798 Avro yardım toplandı

Kuzey Hollanda bölgesindeki Enkhuizen'de HDV’ye bağlı Alaaddin Camii inşaatı için yapılan canlı yayında yardım kampanyasına yoğun katılım oldu. Yardım kampanyasında iki gün içerisinde 255.798 bin Avro Toplandı.

Enkhuizen ve çevresindeki çevre Kentteki vatandaşlar Dayanışma içerisinde kampanyaya yoğun ilgi göstererek katıldılar

Kampanyadan canlı yayın sürecinde çok sayıda konuşmacı misafir davet edildi konuşmacılar yaptıkları konuşmalarında güzel sözler ederek vatandaşlarımıza katılmaları için tavsiyede bulundular

Kadınlar özellikle yoğun ilgi gösterdi.

Enkhuizen, Hoorn ve Alkmaar camilerinin ortaklaşa çalışmaları sonucu ve kadınlar kollarının çalışmalarıyla kendi aralarında altın takılarını camiye bağışladılar.

Enkhuizen Alaaddin Camii dernek başkanı Mustafa Ateş proğramı kapatmadan önce katkıda bulunan vatandaşlara seslendi;

Kıymetli Enkhuizen de kalan Vatandaşlarımız ve diğer kentlerden bu kampanyaya katılan kardeşlerimiz bizleri çok memnun ettiniz beklentimizin üzerinde bir yardım Toplandı. Burda kadın kollarımızın çok büyük bir payı var. Kardeş camilerimiz Hoorn, Medenblik, gibi camilerin bizlere verdikleri destek sayesinde büyük bir çalışmanın içine girdik ve Allahın izniyle başarıyoruz. Camimizin maliyeti 1milyon 200 bin Avro. Camimizin parasının çoğu bölümünü tedarik etmiş bulunmaktayız.

Platform Dergisine yaptıkları kampanya reklamından dolayı çok teşekkür ederim.

Kampanyaya katılan herkese şükranlarımı sunarım dedi.

Enkhuizen/Sedat TAPAN