T.C. Deventer Başkonsolosu Tuna Yücel Modrak: Ramazan Bayramını karşılamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz

Bir mübarek Ramazan ayını daha geride bırakıp, dostluk ve kardeşlik hislerinin yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramını karşılamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz...


  • Kayıt: 13.05.2021 16:46:46 Güncelleme: 13.05.2021 16:46:46

Hollanda Türk Toplumunun Değerli Mensupları,

Bir mübarek Ramazan ayını daha geride bırakıp, dostluk ve kardeşlik hislerinin yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramını karşılamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Dayanışma ve hoşgörünün egemen olduğu, kırgınlıkların unutulduğu, ihtiyaç sahiplerine yardım elinin uzatıldığı bayramlarımız bizim için çok özel günler ve sahip olduklarımızın değerini hatırlatan kıymeti anlardır.

Türkiye’deki ailelerinden ve sevdiklerinden uzakta yaşamakta olan siz kıymetli vatandaşlarımız için deher bayramın, toplumsal birlikteliğimizin pekişmesi, ayrıca milli ve müşterek değerlerimizin yaşatılması bakımından ilave bir önem taşıdığını düşünüyorum.

Bu yıl da maalesef küresel salgın koşulları altında idrak edeceğimiz bu bayramımızın saygı, sevgi ve hoşgörünün pekişmesine, paylaşma ve dayanışmanın güçlenmesine vesile teşkil edeceğine inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, toplumumuzun ve tüm Müslümanların Ramazan Bayramı’nı şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar geçirmenizi temenni eder, bu vesileyle saygı ve sevgilerimi sunarım.

Tuna Yücel Modrak

T.C. Deventer Başkonsolosu

Haber: Sedat Tapan