Online alışveriş devi Manaw, Amsterdam'da kuruluyor

Online alışveriş devi Manaw Online Supermarkt 7.500 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 9.000 metrekarelik alanı ile Amsterdam'da kuruluyor...


  • Kayıt: 07.06.2021 11:56:03 Güncelleme: 07.06.2021 11:56:03

Online alışveriş devi Manaw Online Supermarkt 7.500 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 9.000 metrekarelik alanı ile Amsterdam'da kuruluyor. Yakında hizmete girecek olan Manaw, Hollanda toplumunun her kesimine hitap ediyor. Her türlü gıda ürününü tek çatı altında toplayan Manaw Online Supermarkt Şirketi; ''Siz rahat edin, biz ihtiyaçlarınızı ayağınıza getirelim!'' sloganı ile sektöre hızlı bir giriş yapmayı planlıyor.

Bu büyük projeyi hayata geçiren Talha Uluçay yaptığı açıklamada; Müşterilerimiz ihtiyaç duydukları tüm manav, kasap, market, deniz ürünleri ve fırın ihtiyaçlarını Manaw Online Supermarkt çatısı altında bulabilecekler. Artık vatandaşlarımızı tamamen zaman ve enerji kaybından kurtarıyoruz. Yapmaları gereken tek şey cep telefonlarına yükleyecekleri uygulama yoluyla ya da bilgisayar üzerinden sipariş vermek. Vermiş oldukları siparişler ücretsiz olarak kapılarına kadar getirilecektir. Diğer bir önemli noktayı da söylemeden geçmeyelim. Bin çeşitten fazla Türk ürünü bünyemizde bulunacak ve et ürünlerimiz tamamen helal kesim olacaktır.

Manaw Online Supermarkt Şirketi olarak, Hollanda toplumunda var olan bir açığı kapatıyoruz. Gıda sektöründe aile olarak 25 yıllık tecrübeye sahibiz. Geçmişten gelen birikimimiz sayesinde Manaw Online Supermarkt'ın büyüyerek gelişeceğine inanıyorum.'' dedi.