Eyüp Sultan Camii 24 Saat Ücretsiz Cenaze Hizmeti Veriyor

Hollanda Diyanet Vakfı’na bağlı Amsterdam Eyüp Sultan Camii, hayırsever vatandaşların maddi destekleriyle yapılan morg ve gasilhane 24 saat ücretsiz olarak cenaze hizmeti veriyor...


  • Kayıt: 16.06.2021 11:06:30 Güncelleme: 16.06.2021 11:12:21

Hollanda Diyanet Vakfı’na bağlı Amsterdam Eyüp Sultan Camii, hayırsever vatandaşların maddi destekleriyle yapılan morg ve gasilhane 24 saat ücretsiz olarak cenaze hizmeti veriyor. Çiçeği burnunda dernek Başkanı Atilla Sönmez, Camimiz bünyesinde hizmete sunulan morg ve gasilhanenin gerçekleşmesine öncülük eden eski başkanımız Murat Türkmen’e desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Camilerin herkesin buluştuğu yerler olduğuna dikkat çeken HDV Amsterdam Eyüp Sultan Camii Başkanı Atilla Sönmez, şöyle devam etti: "Camilerin Allah'ın evi ve ibadet yeri olduğunu belirterek, bizden önceki yönetim kurulumuz camimizi satın alarak cemaatimizin hizmetine sundular. Yerleştirilen güneş panelleriyle kendi elektriğimizi temin etmemize de vesile oldular. Allah hepsinden razı olsun. Camimizin morg, gasilhane ve cenaze namazı gibi çok amaçlı bölümlerinin de bulunmasından dolayı Amsterdam ve çevre sakinleri adına önemli bir görevi üstlenmekten onur duyoruz." diye konuştu.

Ayrıca, her ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da Amsterdam’da bir ay boyunca iftar paketi ve Ramazan Bayramında tatlı dağıtarak yaşlı ve kimsesizlerin hayır dualarını alan HDV Amsterdam Eyüp Sultan Camii' yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor; Atilla Dönmez (Başkan), Memis Yurt (Muhasip), Alper Turkmen (Secreter), Hasan Guclu (Baskan Yardımcısı), yönetim kurulu üyeleri ise; Tarık Yurt. Kenan ÖOlmez, İbrahiim Görmez, Halis Kartal, Murat Duru, Mehmet Çelik, Asım Han ve Ali Şahin

HDV Amsterdam Eyüp Sultan Camii Yönetim Kurulu olarak bugüne kadar maddi manevi katkı veren tüm hayırsever vatandaşlara ve cemaate ayrı ayrı teşekkür ediyoruz diyen Başkan Atilla Sönmez son olarakta şunları söyledi; ‘’Amsterdam’ın Oost İlçesine layık bir külliyeyi armağan etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. En zor günlerimizde bizi yalnız bırakmayan tüm hayırsever dostlarımızdan Allah razı olsun. Rabbim yaptıkları yardımları dergah-ı izzet'inde kabul etsin. Hedeflerinin başında öncelikle Camii borcunun kapatılması olduğunu belirtirken bu konuda yardımcı olmak isteyen vatandaşların camiye müracaat edebileceklerini ifade etti.