El frenini çekmeyi unutan koca, eşinin ölümüne neden oldu

Kazada taklalar atarak yuvarlanan araçta bulunan Mahfuz Kara'nın eşi 2 çocuk annesi Şenay Kara ağır yaralandı...


  • Kayıt: 06.09.2021 14:57:49 Güncelleme: 06.09.2021 15:04:08

Fransa'dan tatil için memleketleri Erzurum'a gelen Mahfuz Kara, aracın Bagajında bir takım seslerin gelmesine bakmak için park ettiği aracın el frenini çekmediği için araç, kayarak içerisinde eşi Şenay Kara ile birlikte yaklaşık 150 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada 2 çocuk annesi Şenay Kara yaşamını yitirdi.

KADIN, TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kazada taklalar atarak yuvarlanan araçta bulunan Mahfuz Kara'nın eşi 2 çocuk annesi Şenay Kara ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Şenay Kara doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE DEFNETTİLER

Kaza sonrası şoka giren ve tedbir amaçlı Erzurum Şehir Hastanesine kaldırılan Mahfuz Kara bugün taburcu edilerek köyüne döndü. Şenay Kara (31) ise yakınlarının gözyaşları içinde köy mezarlığına defnedildi.

HASTANE DÖNÜŞÜ KAZA GEÇİRMİŞLER

Kara ailesinin yakınları olay günü Şenay-Mahfuz Kara çiftinin çocuklarını evde bırakıp Şenay'ın sağlık sorunları nedeniyle Tekman ilçesindeki Devlet Hastanesine gittiklerini ve kazanın hastane dönüşü meydana geldiğini söyledi ifade ettiler bagajdan bir takım sesler geliyordu aracı bir kenara durdurdular ve bir dalgınlık sonucu araç birden dereye yürümeye başladı ve durum ortada, Jandarmanın başlattığı olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Sürücü Mahfuz karayı tanıyanlar olayı duyduklarında akıllarına şu soru geldi Mahfuz Karanın ilk eşide bunun gibi araba kazasında hayatını kayıp etmişti diye hatırladılar.

Sedat TAPAN