Netural Home T.C Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli’nin, iştiraki ile dualarla hizmete açıldı

Algan Holding’in ilk şirketlerinden biri olan ve onlarca işçi çalıştıran IS-EM Bouwbedrijf’ten sonra Natural Home, Algan Holding bünyesinde kurulan yedinci şirketi oluyor...


  • Kayıt: 02.12.2021 22:03:22 Güncelleme: 05.12.2021 00:16:09

Algan Holding’in ilk şirketlerinden biri olan ve onlarca işçi çalıştıran IS-EM Bouwbedrijf’ten sonra Natural Home, Algan Holding bünyesinde kurulan yedinci şirketi oluyor. Banyo, tuvalet, zemin ve fayans ürünlerinden oluşan Netural Home Badhoevedorp’ta hizmete açıldı. 

Açılışta, T.C Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli olmak üzere Hollanda’nın değişik şehirlerinden Türk ve Hollandalı iş insanları, STK temsilcileri ve çok sayıda katılımcı vardı.

Açılış kurdelesini, T.C Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli, Algan Holding CEO’su Murat Algan, Şenol Duman, Yıldız Oğlakçı ve Müsiad Başkanı Ümit Akbulut birlikte kestiler.

Açılış duasından sonra Algan Holding yönetim kurulu başkanı Murat Algan şu konuşmayı yaptı: Her şeyden önce davetimize teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum.

Bildiğiniz üzere Algan Holding in ilk şirketlerinden biri olan IS-EM Bouwbedrijf Hollanda da yıllardır ev tadilatları, yenileme ve sıfırdan projeler yapmaktadır. 

Bugüne kadar yaptığımız işlerde kullandığımız malzemeleri buradaki mevcut firmalardan temin ediyorduk. Ancak tüketim rakamlarımız arttıkça neden bu ürünleri kendimiz sunmayalım diye yola koyulduk.

Gerekli olan pazar ve tedarik araştırmalarını yaptıktan sonra da showroomumuzdaki ürünlerin çoğunu anavatanımız Türkiye’den alarak ülke ekonomimize küçük de olsa bir katkı sağlamaya çalıştık.

Kale Seramik, Orka banyo mobilyaları, Artemis küvet ve duşa kabinler ve Aqua Zone süzgeçlerin Benelux ana bayilikleriyle birlikte ECA musluk ve diğer ürünleri ve Ege Seramik ürünlerinin de satışını showroomumuz da gerçekleştireceğiz. Ayrıca İtalya ve Hollanda’nın seçkin markalarını da beğenilerinize sunacağız.

Bu bağlamda Netural Home’un Hollanda ve komşu ülkelerde kişi ve kurum ihtiyaçlarına yönelik ihtiyacın birçoğunu karşılayacağı kanaatindeyiz dedi.

T.C Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli PLATFORM’a yaptığı açıklamada, İş insanlarımız ülkemizin yanında Hollanda’ya da çok sayıda yatırım yaptıklarını görüyoruz. Tabii bu durum bizleri mutlu ediyor. Bu yatırımlarla birlikte çok sayıda Hollandalıya ve Türklere iş imkanı sunmaktalar. 

Burda'da gördüğümüz gibi, birçok ürünün Türkiye’den getirilmesi ülkemiz ekonomisinede katkı sağlamakta, dolayısıyla Türk iş insanlarımızın Hollanda yada Türkiye mutlaka ticarette aktif yer almaları gerekiyor.

Açılış ikramlarla sona erdi.

Badhoevedorp / Furkan TURGUT