Hollanda’da İslam karşıtları yine iş başında: Camilere provakatif amaçlı zarf gönderdiler

İslam düşmanı bazı İslam karşıtı Muhtelif kişi ve kuruluşlar tarafından Hollanda’da 10 dan fazla camiye İslam karşıtı provakatif amaçlı yılbaşı tebrik kartı gönderdiler...


  • Kayıt: 02.01.2022 22:24:35 Güncelleme: 02.01.2022 22:37:26

İslam düşmanı bazı İslam karşıtı Muhtelif kişi ve kuruluşlar tarafından Hollanda’da 10 dan fazla camiye İslam karşıtı provakatif amaçlı yılbaşı tebrik kartı gönderdiler.

Medeniyetten dem vuran Avrupa’nın birçok ülkesinde şubesi bulunan İslam düşmanı olarak bilinen “Batının İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar” PEGIDA, gibi Hollanda’da çirkin provakasyona 2022 yılının ilk gününde kendini gösterdi.

Her fırsatta İslam’a karşı nefret içeren eylemler gerçekleştiren hareket, Hollanda’nın bazı bölgelerinde camilerin kartpostalları zarf içerisinde provakatif içerikli yılbaşı tebrik kartı olarak posta yoluyla gönderilen zarfın içerisinden İslam karşıtı yazılar içeriyor üzerinde “Yeni yılda bol şanslar” yazılı kartpostal çıktı. Bir çok caminin yetkilisi olaya tepki göstererek, Pegida olduğunu tahmin edilen hareketini polise ve diğer yetkili makamlara bildirdiler.

Polis memuru olan bir Türk vatandaşı bizleri arayarak bazı teknik konularda bilgi verdi. Polis memuru konuyla alakalı şu açıklamayı yaptı: “Zarf veya bir paket geldiği zaman gelişi güzel açmayın, zarfı veya paketi dikkatlice açın. Mümkün olduğu kadar bir kağıt parçası veya eldiven kullanarak paketi açın ki, paketin üzerinde parmak izi bırakmayın. Dikkatli olduğumuz zaman polisin işini kolaylaştırmış olacaksınız. Tedbirli olun ve gelen her paketi veya mektubu polise bildirerek kayıt yaptırın”