Denk partisinde yaprak dökümü başladı

Adem Topdağ: Denk Partisinin Eindhoven Belediye meclisindeki 5 yıllık kariyerine ara vererek seçimlere girmeme kararı aldı...


  • Kayıt: 20.01.2022 13:45:59 Güncelleme: 20.01.2022 13:48:22

Adem Topdağ: Denk Partisinin Eindhoven Belediye meclisindeki 5 yıllık kariyerine ara vererek seçimlere girmeme kararı aldı.

Siyasete virgül koyuyorum
5 yılı aşkın süredir DENK Eindhoven lideri olarak, Eindhoven halkının haklarını savunuyorum. DENK Eindhoven kurucusu ve ilk meclis üyesi olarak, herzaman toplumla iç içe olup, hiç bir değerden vazgeçmeden ideallerimiz için koşturduk.

Partimizin beni önümüzdeki belediye meclis seçimlerinde tekrardan listebaşı adayı olarak göstermiş olması, şahsımı memnun etti. Lakin listedeki adaylar konusunda yaşadığımız anlaşmazlıklar, yönetimin bencil, keyfi ve anti demokratik tavırlarıyla, içinden çıkılmaz bir duruma dönüştü.

Son yıllarda, risk barındıran ve yaptıkları zararlı işlerden dolayı partimize zarar verebilecek adaylar tarafından zor durumda bırakıldık. Parti yönetimi bu acı verici deneyimlerden hiçbir şey öğrenmemiş görünüyor. Yönetimin endişelerime yanıt olarak sunduğu argümanlar beni bir hayli şaşırttı. Parti olarak milletimiz için yararlı bir şekilde çalışmak istiyorsak, herhangi bir siyasi risk olmadan, şaibeli insanlar olmadan çalışmanız gerekmektedir.

Ben siyasete makam ve mevki için değil sadece halka hizmet ve ideallerimizi gerçekleştirebilmek için girdim. Listebaşı ilan edilmeme rağmen parti içindeki gidişata ve adaletsizliğe artık sessiz kalamazdım.

Bu gelişmelerden sonra DENK Eindhoven'ın parti lideri olarak önümüzdeki seçimler için adaylığımı geri çekmeye karar verdim. Seçimlere kadar tüm Eindhoven halkının hakları ve istekleri için DENK Eindhoven'ın parti lideri olarak çalışmaya devam edeceğim. Ayriyeten benimle birlikte ekibimde adaylıklarını geri çektiler. Ekibim parti icerisindeki haksızlıklara karşı ve anti demokratik tavıra karşı dimdik ayakta durmuş ve yapılan haksızlıkları kabul etmemiştir.

Bu zorlu mücadelede beni yalnız bırakmayan arkadaşlarıma en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım DENK partisinin üyeleri bu adaletsizliğe bir son verir, çünkü DENK herkesten büyüktür.