23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Hollanda Atatürkçü Düşünce Derneği ve Atam Bikers Türk Motosiklet kulübü birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı...


  • Kayıt: 04.05.2022 10:14:25 Güncelleme: 04.05.2022 16:49:25

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Hollanda Atatürkçü Düşünce Derneği ve Atam Bikers Türk Motosiklet kulübü birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Rotterdam kentinde yapılan 23 Nisan kutlamalarında Hollanda Atatürkçü Düşünce Derneği yöneticileri şu açıklamada bulundu.

Türkiye’nin 102 yıllık tecrübesi ve 23 Nisan 2022 de geldiğimiz nokta, bizlere bugün çok büyük sorumluluklar yüklemektedir. Bugünkü savaşımız, 102 yıl önce olduğu gibi bağımsızlık savaşıdır. Ulusal egemenliğimiz ve bağımsızlığımıza yönelik saldırılar ve politikalar, şu temel gerçeği gözler önüne sermektedir, Milli bayramlarımıza, Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına, vatanımıza, milletimize, bağımsızlığımıza ve demokrasimize sahip çıkmak için, mücadeleye birlik ve beraberlik içinde devam etmemiz gerekmektedir.

Türk ulusu, kanla, irfanla kurduğu Cumhuriyete ve onun temel değerlerine mutlaka sahip çıkacaktır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “umudum gençlikte” Hollanda Atatürkçü Düşünce Derneği ve Atam Bikers Türk motosiklet kulübü olarak katılımın çok yoğun olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık. Tüm katılan dostlarımıza teşekkür ederiz.

Gençlerimizde ve çocuklarımızdaki o coşku ve pırıl pırıl bakan gözleri baktığımızda “umudun gençlikte” olduğunu bir kez daha gördük.

Hollanda Atatürkçü Düşünce Derneği, başta ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kuran tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, bütün milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz.

Rotterdam / Deniz ERKOÇU