Hollanda Beyazay Üyeleri Keyf-İ Mangal İle Tatile Merhaba Dediler

Hollanda Beyazay Derneği 26-06-2022 Pazar günü Rotterdam Oldegaarde Halk Bahçesi’nde üyeleri için bir mangal partisi düzenledi. Yaz dönemi gelip herkes yaz tatiline gitmeden önce bir araya gelen dernek üyeleri ve yöneticileri eğlenceli vakit geçirdiler...


  • Kayıt: 29.06.2022 13:23:07 Güncelleme: 29.06.2022 13:23:07

Hollanda Beyazay Üyeleri Keyf-İ Mangal İle Tatile Merhaba Dediler

Hollanda Beyazay Derneği 26-06-2022 Pazar günü Rotterdam Oldegaarde Halk Bahçesi’nde üyeleri için bir mangal partisi düzenledi. Yaz dönemi gelip herkes yaz tatiline gitmeden önce bir araya gelen dernek üyeleri ve yöneticileri eğlenceli vakit geçirdiler.

Keyf-i Mangal ismiyle düzenlenen mangal partisine Hollanda'nın farklı bölgelerinden gelen üyeler, aileleri ve dernek yöneticileri katıldı.

Hollanda Beyazay Derneği Başkanı Aynur Gül Çakır yaptığı konuşmada; “Bu yıl ilk defa düzenlediğimiz “Keyfi Managal” programını üyelerimizin isteği üzerine her sene yapmaya çalışacağız. Bu mangal sofrasının amacı engelli üyelerimizi ve ailelerini bir araya getirip kaynaştırma sağlamak ve mangal başında neşe içinde vakit geçirip, yalnız olmadıklarını vurgulamaktır. Öncelikle keyf-i mangal etkinliğimize katılan herkese teşekkür ederim. Programımıza maddi ve manevi katkıda bulunan herkese ve özellikle yönetim kurulu üyemiz Koç Vleswaren ortaklarından Semra Gürcüoğlu hanıma ve oğlu Tayfun Bey’e maddi katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Hollanda Beyazay Derneği olarak engelli kardeşlerimizin topluma karışmasını sağlamak ve yüzlerinin gülmesine vesile olmak için sosyal projelerimizi her geçen gün artırarak devam edeceğiz. En büyük hedefimiz daha çok engellilerimize ulaşmak. Derneğimizin kapısı her engelli kardeşimize açık” dedikten sonra Keyf-i Mangal’a katılan her misafirle tek tek ilgilendi.

Katılan üyelerde bu güzel havada böyle güzel bir etkinlik düzenledikleri için Beyazay yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler. Hollanda Beyazay Derneği’nin, engellileri evlerinden çıkarıp aktif hale getirmek için düzenledikleri türlü türlü etkinliklerden dolayı çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.

Rotterdam Oldegaarde Halk Bahçesi’nde bir araya gelen Beyazay gönüllüleri ve üyeleri mangalları yakıp yemek yediler. Yemekten sonra çay içerken yaz tatilleri planlarından bahsedip uzunca sohbetler Ettiler.

Rotterdam / Figen Arslan