“Met veel liefde werk ik al jaren in de gehandicaptenzorg” – ToCare-zorgprofessional


  • Kayıt: 15.09.2022 10:13:16 Güncelleme: 15.09.2022 10:15:46

“Met veel liefde werk ik al jaren in de gehandicaptenzorg” – ToCare-zorgprofessional

Nejat Sucu

Maar liefst tien jaar werkt Nejat Sucu al in de gehandicaptenzorg. Dit doet hij met veel passie en inmiddels al vijf jaar via ToCare. Werken in de zorg maakt niet alleen Nejat gelukkig, maar ook de mensen om hem heen. Elke dag probeert hij met hart en ziel het leven van cliënten aangenamer te maken. Word jij zijn nieuwe collega?

Zeg Nejat, waarom ben je in de zorg gaan werken?

Ik vind het belangrijk dat ik meetel binnen onze samenleving. Zo wil ik mijn eigen brood verdienen en bijdragen aan de zorg in Nederland. Er is een enorm tekort aan goede zorgprofessionals, terwijl zij écht onmisbaar zijn. Cliënten kunnen niet zonder mij en mijn collega’s. Ze hebben ons nodig, dus ik wil er zoveel mogelijk voor hen zijn.”

Wat zijn de voordelen aan ToCare als werkgever?

Inmiddels werk ik tien jaar als pedagogisch medewerker in de zorg en de laatste vijf jaar doe ik dit via ToCare. Voorheen had ik een negatief beeld van uitzendwerk, maar dat is compleet veranderd. ToCare helpt iedereen die in de zorg wil werken om ervaring op te doen. Zij maken deze branche dus ook toegankelijk voor migranten en bieden zelfs kansen op een vaste aanstelling bij een zorginstelling.”

Waarom zoek je nieuwe collega’s?

Ik ben altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s, die zich voor 110% willen inzetten voor zorgtaken. Aan hen laat ik graag zien hoe leuk mijn werk is. Via ToCare kun je namelijk aan de slag bij verschillende zorginstellingen en je krijgt alle vrijheid om je eigen werkweek te bepalen. Werkplezier staat hier echt voorop, dus twijfel niet om contact op te nemen met mijn collega Leyli!

ToCare-recruiter Leyli Mirzazada leert jou graag kennen!

Leyli: “Ik werk als recruiter bij ToCare en ga graag met je in gesprek over een passende functie binnen de zorgsector. Onder het genot van een kop koffie stel ik je wat vragen en vertel ik je meer over onze organisatie. Ben je enthousiast geworden? Dan kun je aan de slag wanneer jij wilt én ben je altijd verzekerd van voldoende uren. Daarnaast doe je ervaring op bij diverse organisaties en mag je gratis zorggerelateerde cursussen volgen.

Dus wil jij ook werken bij een organisatie die jou persoonlijk kent en altijd voor je klaarstaat?

Kijk op www.to-care.com voor alle vacatures of bel naar 026 – 303 16 10!