Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Hollanda’da Hemşehrileri ile bir araya geldi

UID Hollanda’nın davetlisi olarak Hollanda’ya gelen Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Hollanda’nın değişik kentlerinde hemşehrileri ile bir araya geldi...


  • Kayıt: 14.11.2022 18:19:30 Güncelleme: 14.11.2022 21:40:03

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Hollanda’da Hemşehrileri ile bir araya geldi

Zaandam kentinde olan programa Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in yanı sıra Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan, UID Hollanda bölge yönetimi ve Zaandam şube teşkilatı katıldı.

Dinçer ve UID Hollanda ekibi öğle namazı için Zaandam Sultan Ahmet camiine geçtiler. Namazdan sonra cami lokalinde cemaat ile bir araya gelen Başkan, Aksaray Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi ve vatandaşların sorularını cevapladı.

Velsen Noord, Beverwijk’de hemşehrileri ile buluşan Dinçer daha sonra Den Haag’da Aksaraylılar vakfında hemşehrileriyle buluştu.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’da yaptığı çalışmaları sinevizyon gösterimi ile katılımcılara anlattı.

Çok sayıda soruya cevap veren Dinçer, Aksaray’ın gelişmekte olan iller arasında olduğunu birçok ilin nüfusundan fazla araba bulunduğunu belirtti.

Özellikle yaz döneminde gurbetçilerin tatile gelmesi ile trafikte sorunlar olduğunda belirten başkan, hemşerilerinden Aksaray’a yatırım yapmalarını istedi. Program sonunda Aksaray’da Özürlülere dağıtılan arabalar için katkıda bulunan vatandaşlara teşekkür belgesi verdi.

Lahey / Deniz ERKOCU