THY’den gurbetçiye yeni aile indirimi müjdesi! Pazartesi günü başlıyor

Türk Hava Yolları yaz dönemi için en az 3 kişilik gurbetçi ailelere yönelik yeni bir indirimli bilet uygulaması başlattı. Yüzde 20 indirimli bilet kampanyası 23 Ocak’ta başlıyor...


  • Kayıt: 21.01.2023 18:42:08 Güncelleme: 21.01.2023 18:44:00

THY’den gurbetçiye yeni aile indirimi müjdesi! Pazartesi günü başlıyor

Türk Hava Yolları, Kasım ayından sonra gurbetçi ailelere yönelik yeni indirimli kampanyasını duyurdu.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Komisyonu Başkanı Zafer Sırakaya Türk Hava Yolları yeni kampanyası ile ilgili detayları sosyal medya hesabından açıkladı.

Yurtdışından Türkiye’ye 3 kişi ve üzeri ailelere gidiş-dönüş yüzde 20 indirimli seyahat duyurusu yapan Sırakaya, “Yurtdışından Türkiye’ye 3 kişi ve üzeri aile üyelerinizle beraber yüzde 20 indirimle seyahat etmek için; Biletlerinizi 23 Ocak – 1 Şubat tarihleri arasında alın 2023 Haziran – Eylül dönemi boyunca memlekete Türk Hava Yolları ayrıcalıklarıyla uçun.” ifadelerini kullandı.

THY’de kampanyaya ilişkin, “İndirim en az 3 en fazla 9 kişi için yapılan rezervasyonlarda geçerlidir. Kampanya, tüm ekonomi sınıfı uçuşlarda geçerli olup, kampanya kapsamında yapılan indirimlere vergi ve harçlar dahil değildir.” paylaşımı yaptı.