Hollanda Eğitim Platformu (NEDOP)’nun yaz kursları başlıyor

Hollanda Eğitim Platformu (NEDOP); bu sene, Excellent Academy, Finaal Educatie Centrum, Oxford Academy ve Mister Einstein olarak ortaklaşa düzenlenecek olan “yaz okulunu” başlatıyor...


  • Kayıt: 03.06.2023 22:24:13 Güncelleme: 03.06.2023 22:24:13

Hollanda Eğitim Platformu (NEDOP)’nun yaz kursları başlıyor

Hollanda Eğitim Platformu (NEDOP); bu sene, Excellent Academy, Finaal Educatie Centrum, Oxford Academy ve Mister Einstein olarak ortaklaşa düzenlenecek olan “yaz okulunu” başlatıyor. Yaz tatiline gitmiyorsanız ya da kısa bir süre için gidiyorsanız ve çocuklarınızın da Hollandaca ve matematikte sorunları varsa bu yaz tatilini Hollanda Eğitim Platformu Yaz Okulu ile değerlendirebilirsiniz.

Hollanda Eğitim platformu yöneticisi Şahin Yıldırım’la yaptığımız röportajı ilgiyle okuyacağınızı umuyoruz.

-Şahin Bey, bize yaz kurslarının öneminden bahsedermisiniz?

-Yaz okulları, öğrencilerin hem vizyonlarına hem de okul yaşantılarına büyük katkı sunan değişim programlarıdır. Yaz okulları, Hollanda’daki ilkokul ve lise öğrencileri için büyük önem taşır. İlkokula giden çocuklar derslerdeki eksiklerini yaz okulları sayesinde tamamlayabilir. Böylece, onların, yeni öğretim yılına çok daha özgüven ve azimle başlaması sağlanmış olur. Çocuklarınız ilkokuldan liseye geçiyorsa, aynı zamanda, yeni bir okul, yeni bir arkadaş çevresi ve yeni derslerle tanışıyor. Birçok veli ve öğrenci için bu süreç zor geçebilir. Hollanda Eğitim Platformu’nun düzenlediği yaz kursları sayesinde, ilkokul öğrencileri bir sonraki yıla daha iyi hazırlarken, diğer taraftan da lise öğrencilerini matematik, kimya ve biyoloji gibi derslere önceden hazırlayarak bu alanlardaki eksiklerini gideriyoruz. Ayrıca, çeşitli kültürel faaliyetlerle çok güzel ve unutulmaz anılar biriktirmelerini sağlıyoruz. Hollanda Eğitim Platformu çatısı altında bulunan Excellent Academy, Finaal Educatie Centrum, Oxford Academy ve Mister Einstein sayesinde öğrenciler farklı programlardan yararlanabiliyor ve eksiklerini tamamlayabiliyor. Bu sene de dolu dolu ve keyifli bir yaz programımız var. Kültürel faaliyetler çerçevesinde öğrencilerimizi bu sene Luna Park’a(Duinrell), Hollanda Millet Meclisi (Tweede Kamer)’ne ve Avrupa Parlamentosu (Europese Parlement)’na götüreceğiz. Amacımız, kendi hayal dünyalarını keşfetmeleri; yeni yetenekler edinmeleri ve keyifli anılar biriktirmeleri için zengin içerikli etkinliklerle dolu bir yaz geçirmeleri.

-Peki, Hollanda Eğitim Platformu(NEDOP) ne zamandan beri faaliyet gösteriyor ve hangi kitleye hitap ediyor?

-Hollanda Eğitim Platformu olarak Lahey bölgesinde 15 yıldan uzun süredir faaliyet gösteriyoruz. Özel dershanelerimizle, okul dönemlerinde yılda 1500’den fazla öğrenciye ek ders katkısında bulunuyor ve yaz sezonlarında ise 150 kişilik kontenjan açıyoruz. NEDOP olarak hedef kitlemiz; ilkokul, lise ve mesleki eğitim öğrencileridir. Hollanda Eğitim Platformu, öğrencilerine, hem okul dönemlerinde hem de yaz döneminde sistemli ve kaliteli hizmet veren tek “Türk asıllı eğitim kurumu”dur. Kaliteli ve deneyimli öğretmenlerimiz sayesinde öğrenciler okulu daha çok seviyor ve derslere daha iyi motive oluyorlar.

Hollanda Eğitim Platformu (NEDOP) yaz kursları hakkında önemli bilgiler:

Başlangıç ve bitiş tarihleri: 17 Temmuz-20 Ağustos 2023

Sınıf öğrenci sayısı: 6

Program: Haftada 3 gün; günde 4 saat ders

Öğrenci grubu: İlkokul, lise ve mesleki öğrenciler

Kayıtlar: 3,4 veya 5 hafta boyunca mümkün

Ücret: 12,95 avro saat ücreti

-Yaz okulumuzun kayıt süreci başlamıştır. 17 Temmuz’da başlayacak yaz okulumuz 20 Ağustos’ta son bulacaktır. Veliler çocuklarını 3,4 ve 5 haftalık kurslarımız için kayıt edebilirler. Yaz kurslarımızın saat ücreti 12,95 avrodur. Toplam miktar ise alacağınız haftalık derslere bağlıdır. Kontenjanlarımız sınırlı olduğu için yerinizi hemen ayırtmanızı öneririz. Detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler https://nedop.nl/het-nederlands-onderwijsplatform-nedop-organiseert-dit-jaar-met-haar-partners-in-den-haag-een-zomercursus/ sitesinden kayıt formunu doldurabilir ya da 070 2042 022 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirler. Ekip arkadaşlarımız size gerekli bilgileri sağlayacak ve kaydınızı tamamlamanıza yardımcı olacaktır.