Uğurlu Ailesi'ne İranlı Gelin: Hilmi ve Bahar'ın Rüya Gibi Amsterdam Düğünü

Hollanda Türk Federasyon Genel Sekreteri Erim Uğurlu Ailesi'nde büyük bir sevinç yaşandı. Ailenin oğlu Hilmi Uğurlu, İranlı Bahar Haskemkhani ile Amsterdam'da dillere destan bir düğünle dünyaevine girdi...


  • Kayıt: 14.04.2024 21:11:12 Güncelleme: 15.04.2024 10:18:25

Uğurlu Ailesi'ne İranlı Gelin: Hilmi ve Bahar'ın Rüya Gibi Amsterdam Düğünü

Hollanda Türk Federasyon Genel Sekreteri Erim Uğurlu Ailesi'nde büyük bir sevinç yaşandı. Ailenin oğlu Hilmi Uğurlu, İranlı Bahar Haskemkhani ile Amsterdam'da dillere destan bir düğünle dünyaevine girdi.

Unutulmaz Bir Gecenin Anıları

Amsterdam De Koning Party Salonu'nda çok güzel bir atmosferde gerçekleşen düğün töreninin Ramazan Bayramı'nın ertesi günü olması sebebiyle, düğüne katılanlar bayramlaşma imkanı da buldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise dans ve müzik eşliğinde eğlence doruğa çıktı.

Seçkin Konuklar Geleneği Onurlandırdı

Hilmi ve Bahar çiftinin mutluluğuna ortak olmak için aile ve yakınlarının yanı sıra, Hollanda Türk iş dünyasının önde gelen isimleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, T.C. Amsterdam Başkonsolosu M. Burak Ersoy, HTF Genel Başkanı Murat Gedik, Hollanda Müsiad Başkanı Ali Köklü, UID’den Hakan Gençol, UID Hollanda Başkanı Ertuğrul Kurt ve Yardımcı Mehmet Akif Bozacı, Hollanda Yozgatlılar Federasyon Başkanı Tahsin Özer ve Türk İslam Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Altay gibi seçkin konuklar da düğüne katıldı.

Muhteşem Müzik Eşliğinde Eğlence

Gecenin eğlencesi ise Hollanda'nın sevilen müzik gruplarından Grup Clas tarafından üstlenildi. Grup Clas'ın birbirinden güzel eserleri eşliğinde, başta genç çift olmak üzere tüm davetliler unutulmaz bir gece yaşadılar.

Hilmi ve Bahar çiftine bu mutlu günlerinde bir ömür boyu mutluluk dileriz!

Amsterdam