Sözlük Kampanyamız yoğun ilgi gördü

Lise mezunu, evli ve iki çocuk annesiyim. Hollanda’ya evlilik yoluyla 1994’de geldim. 


  • Kayıt: 12.09.2012 13:06:00 Güncelleme: 12.09.2012 13:06:00

Emine Aşut (37): Lise mezunu, evli ve iki çocuk annesiyim. Hollanda’ya evlilik yoluyla 1994’de geldim. Kadın Dergisini fırsat buldukça okuyordum; derginin abone kampanyasına katılanlara Mehmet Kırış’ın Büyük Türkçe-Hollandaca Sözlüğünü vereceklerini görünce hemen abone oldum. Sözlüğü, Hollandacamı geliştirmek için yardımcı kaynak olarak kullanabileceğimi umuyorum.

Döndü Çakmak (43): Lise mezunu, evli ve iki çocuk annesiyim. Hollanda’ya evlilik yoluyla 1988’de geldim. Bir Hollanda kurumunda Sosyal Görevli olarak çalışıyorum. Platform Dergisinin abone kampanyasına katılanlara Mehmet Kırış’ın Büyük Türkçe-Hollandaca Sözlüğünü vereceklerini duyunca  hemen abone oldum. Sözlüğün Hollandacamın daha da gelişmesinde yardımcı olacağına inanıyorum.

Bekir Akdeniz (51): Türkçe öğretmeni, evli ve dört çocuk babasıyım. Hollanda’ya aile birleşimi yoluyla 1980’de geldim. Platform Dergisinin abone kampanyasına katılanlara Mehmet Kırış’ın Büyük Türkçe-Hollandaca Sözlüğünü vereceklerini duyunca  hemen abone oldum. Herkesin kelime haznesini geliştirmesi için yardımcı bir kaynak olarak bir sözlüğe sahip olmasını önemsiyorum.