Konak Restaurant, hizmete devam ediyor


  • Kayıt: 27.11.2012 00:38:00 Güncelleme: 27.11.2012 00:46:00

Savaş Büyük Tipi / AMSTERDAM

 

 

Nezih mekanlardan Konak Restaurant Oost, her kesime ve her damak tadına hitap eden mutfağıyla, güzel bir akşam yemeği yemek isteyenlerin gidebilecekleri sıcak bir ortamı müşterilerine sunuyor. Sıcak yemekleri ve soğuk mezeleri servis eden restaurantta herşey en ince ayrıntılarına kadar düşünülerek dizayn edilmiş. Ailece gidebileceğiniz bu mekanı daha yakından tanıyalım mı?

Restaurant sahibi Ali Ekrem Kaynak, bize bu tanıtımda yardımcı oldu

 

 

Mekanımız mayıs 2011'de açıldı. Bu bölgede böyle bir restaurantın eksikliğinden yola çıkılarak, bu mekan hizmete girdi. Böylece Amsterdam west bölgesinde şubesi olan Konak Restaurant, doğu ve batı Amsterdam'ı birleştirmiş olup, iki bolgede de hizmetini en iyi şekilde vermektedir. Müşterilerimizden almış olduğumuz olumlu mesajlar, hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olmaktadır. Her zaman arayış içinde olan kurumumuz, yeni lezzetleri, yeni tatları menüsüne katmaktadır.

 

Müşterilerimizin yüzde ellisi Hollandalı.

  

Müşteri geneline baktığımızda Hollandalılar Türkler kadar rağbet göstermekte. Grup halinde şirketlerden ya da şahsen gelerek bizleri tanımak ve yeni lezzetler tatmak için misafirimiz oluyorlar. Bir yenilik olarak, sabahları fazla vakti olmayan müşterilerimiz için hazır kahvaltılıklar hazırlıyoruz. Bununla beraber grup halinde gelen misafirlerimize pide servisimiz de mevcuttur. Ama şu noktaya değinmeden geçemeyeceğim; park sorunu bizim için büyük bir sorun. Akşam saat 18:00'e kadar saatliği 0,10 kuruş olan park ücreti, bu saatten sonra normal tarifeye geçmektedir.

 

 

 

Rekabet var

 

 

Çalışmış olduğumuz alanda rekabet üst düzeyde. Köklü restaurantların yanı sıra yeni mekanlar da açılmakta, bu durum pasta payını daraltmaktadır. Müşteri memnunuyetini ön planda tutarak, kaliteli hizmet ve uygun fiyat sunarak rekabet ortamında seçkin bir mekan olmak için uğraş veriyoruz. Genel olarak bakarsak memnun olduğumuzu söyleyebiliriz.

 

Henüz misafirimiz olmamış okuyucularınıza seslenerek sözlerime son vermek istiyorum; Gelsinler, bu güzel ortamın farkına varsınlar, zengin mutağımızla onları ağırlayalım ve mutlu bir şekilde evlerine dönsünler.