Selçuk tütak'tan öğretmenlere 24 Kasım süprizi


  • Kayıt: 11.11.2018 15:39:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:06:41

SELÇUK TÜTAK'tan ÖĞRETMENLERE 24 KASIM SÜPRİZİ

 

Y&Argeder ( Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği) genel başkanı, Eğitimci Yazar Selçuk Tütak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 81 ilden 81 öğretmene imzalı kitabını hediye olarak yolladı.

 


Tütak, öğretmenlik mesleğine dikkatleri çekmek, hediyeleşerek iletişim ve muhabbete vesile olmak için ekim ayında sosyal medyada Seyirci adlı kitabını 81 ilden 81 öğretmene hediye edeceğini duyurmuştu. Duyuru sonucunda 81 ilden 81 öğretmen tespit edilerek kitap 24 Kasım'da ellerinde olacak şekilde yollandı.


Tütak, ''Öğretmenlik mesleği peygamberlerin mesleğidir. Kutsaldır, değerlidir, üstün ve eşsiz bir meslektir. Bu mesleğin icracıları öğretmenlerimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız. Moral ve motivasyonlarını arttırmak için çalışmalarımıza her zaman devam edeceğiz. Kimse hatırlamazsa bile biz hatırlayacağız, hatırlatacağız. Türkiye genelinde kurduğumuz derneğimiz hiçbir ayrımcı zihniyete ve çıkar odaklı otoritelere aldırış etmeden evrensel düzeyde milli ve manevi değerlere bağlı olarak yoluna devam edecektir. Umarım bu davranışımız diğer STK'lara da örnek teşkil eder. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyorum. Sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum dedi.