Fatih Şenel: ''Daha fazla yüksek enerji faturası ödemeyin!''


  • Kayıt: 30.05.2017 07:57:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:02:51

 Vatandaşlarımıza tavsiyemiz daha çok araştırma yapmaları yönünde olabilir. Örnek vermek gerekirse; Daha önceleri sadece birkaç büyük gaz ve elektrik firması vardı ama günümüzde artık bu sayı iyice çoğaldı. Dolayısıyla bu firmalar rekabete girmiş oldular. İşte bu noktada vatandaşlarımızın araştırma yaparak gerekli enerjiyi en uygun fiyata bulmalarını tavsiye ediyorum. Eğer kendileri araştırma yapamıyorlarsa bizim gibi bu alanda hizmet veren, danışmanlık yapan şirketlerle kontağa geçebilirler.


 

Kısaca kendinizi tanıtır mısınız?

Ben Fatih Şenel. 29 yaşındayım. Pazarlama işinde  10 yıllık çalışmanın ardından 2015 yılında enerji sektörüne adım attım ve Bespaar AdviesOpMaat şirketini kurdum.


 

Verdiğiniz hizmetten bahseder misiniz?

Şirketimiz ağırlıklı olarak enerji sektöründe hizmet vermektedir. Şahıslara ve iş yerlerine daha ucuz enerji sağlamanın yollarını aramaktadır. Özellikle Türk vatandaşlarımız 30 - 40 yıl süreyle aynı enerji firmasında kalmakta  bunun sonucu olarak da yüksek elektrik ve gaz faturası ödemektedirler. Daha fazla yüksek fatura bedeli ödemek istemeyen vatandaşlarımız bizimle irtibata geçtikleri takdirde, aynı enerji miktarını nasıl daha ucuza getirebilirizin yollarını arayabiliriz. İşte bu düşünceyle hareket ederek ve bir Türk girişimcisi olarak Bespaaradviesopmaat.nl‘yi  kurduk. 


Bizimle irtibata geçen müşterilerimiz bize hiçbir şekilde ücret ödememektediler. Biz ücretimizi anlaşmaya vardığımız yeni enerji firmasından almaktayız. Şahıslardan ya da işyerlerinden almış olduğumuz enerji kullanım miktarını, enerji firmaları arasında fiyat kıyaslaması yaparak  müşterilerimiz için en uygun olan  fiyatı buluyoruz. Eğer müşterimiz zaten en uygun fiyat veren enerji firmasıyla çalışıyorsa, danışmanlık görevimizi yerine getirerek aynı firmada kalmasını tavsiye ediyoruz. 

 Enerji firmasını değiştirmek isteyen vatandaşlarımıza ekstra bir külfet yükleniyor mu?

Enerji firmaları müşterileriyle üç yıllık ya da beş yıllık anlaşmaya varabilirler. Ama bu durumun şahıslar için bir bağlayıcılığı yoktur. Bilindiği üzere enerji firmasını değiştirmek isteyen şahıs ya da iş yerleri bildirdiği tarihten bir ay sonra bu değişikliği gerçekleştirebilirler. Müşterimize yansıyan bir maddi külfet söz konusu değildir. Zaten biz her müşterinin özel durumunu, kontrat süresini ve buna benzer bilgileri toparlayıp onlar için en avantajlı fatura bedelini ortaya çıkarıyor ve müşterimize  her konuda bilgi veriyoruz. 


 

Müşteriler size nasıl ulaşabilecekler?

Bize telefon veya mail yoluyla ulaşabilecekleri gibi  www.bespaaradviesopmaat.nl sitemize girdiklerinde müşterilerimizin karşılarına doldurmaları gereken kısa bir form çıkacaktır. Bu formu doldurup, bilgilerini bize aktarmaları ve ne zaman hangi saatlerde aranmak istediklerini belirtmeleri bizim için yeterlidir. Bu işlemden sonra en geç 72 saat içerisinde müşteriye geri dönüyoruz ve evi ya da işyeri için enerji firmalarından aldığımız en uygun fiyatı kendilerine sunuyoruz. Onay aldıktan sonra müşterilerimizi resmi olan diğer hattımızdan arayarak mail olarak gönderdiğimiz kontratın üzerinden tekrar beraber geçiyoruz. Bütün bilgilerin doğruluğu ıspatlandıktan ve onay aldıktan sonra müşteri yeni firmasına geçmiş oluyor. Görüldüğü üzere müşterinin bizimle kontağa geçmek dışında hiçbir şey yapmasına gerek kalmıyor.

 

Büyümeye devam ettiğimiz için ve sektör çok büyük olduğu için yeni elemanlara ihtiyaç duyuyoruz. 

 

Gördüğümüz kadarıyla büyümeye devam ediyorsunuz. Sizinle birlikte çalışacak olan yeni elemanlara ihtiyacınız var mı?

Büyümeye devam ettiğimiz için ve sektör çok büyük olduğu için yeni elemanlara ihtiyaç duyuyoruz. Elemanlarımızla ZZP sistemiyle çalışıyoruz. Aradığımız kişilerin pazarlama alanında tecrübeli olmaları tercihimizdir ama hiç tecrübesi olmayan arkadaşlara da kapımızı kapatmıyoruz. Önemli olan bu işi öğrenebilmeleri ve gereğince yapabilmeleridir. 


Ağırlıklı olarak enerji sektöründe hizmet vermemize rağmen telemarketing,  güneş panelleri, led ışıklandırma ve telefon aboneliği sektörlerinde de hizmet veriyoruz. Bu alanlarda çalışmak isteyenlerde bize başvurabilirler.

 

Okuyucularımıza ne tür tavsiyeleriniz olur?

Vatandaşlarımıza tavsiyemiz daha çok araştırma yapmaları yönünde olabilir. Örnek vermek gerekirse; Daha önceleri sadece birkaç büyük gaz, elektrik, telefon ve internet firmaları vardı ve insanlar için fazla bir seçenek yoktu. Ama günümüzde artık bu sayı iyice çoğaldı. Dolayısıyla bu firmalar rekabete girmiş oldular. İşte bu noktada vatandaşlarımızın araştırma yaparak gerekli enerjiyi en uygun fiyata bulmalarını tavsiye ediyorum. Ya da abonesi olduğu firmaları zaman içerisinde arayarak indirim talebinde bulunabilirler, aksi takdirde başka bir firmayla devam edeceklerini bildirebilirler. Eğer kendileri araştırma yapamıyorlarsa bizi arayarak  alanında uzman ekibimizden ''ücretsiz'' hizmet talep edebilirler.


Daha fazla bilgi için:

E-mail: info@bespaaradviesopmaat.nl

F: www.facebook.com/bespaaradviesopmaat 

Tel: 06-20915371