Pavilyo Perde Ev Tekstili Mağazasından Şok Kampanya


  • Kayıt: 31.10.2019 18:32:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:08:26

Pavilyo Perde Ev Tekstili Mağazasından Şok Kampanya


Açılış nedeni ile yüzde 50’ye varan indirimler

 

Pavilyo; Ürün yelpazesini genişleterek, yenilikçi bir anlayışla müşteriye sunmaktadır


Hollanda’daki göçmenler içerisinde Türkiye kökenliler yapılan araştırmada en fazla girişimci  grubu oluşturmakta. Buda zaten bilinen bir gerçek. Hemen hemen her sektörde iş adamlarımız aktif çalışmalar yürütmekte. İşte perde dünyasında toptancı olarak uzun süredir aktif bulunan PAVILYO şimdi perakende olarak hizmet sunacak. PAVILYO’dan Talip Dalkalı ve Serkan Coskun ile perde dünyasını konuştuk.

 

 

 

Kısaca sizi tanıya bilir miyiz?


Talip Dalkalı: Pavilyo home collection olarak deneyimli ve eğitimli personellerimizle, Turkiyedeki fabrika ve üretim tesislerimizde 2000 yılından beri  genelde; ev tekstili ve aksesuarları Özelde; dekoratif perde sistemleri üreticisi olarak Turkiye ve Avrupa’nin birçok yerinde bayii ve temsilciliklerimizle beraber  kaliteli ürün ve hizmet vermekteyiz.


Pavilyo ailesi Turkiye ve Avrupanın birçok yerinde geniş pazarlama ve ulaşım ağına sahip

 

 

Neden bu sektöre atıldınız?


Serkan Coskun:  Hollanda piyasasında toptancı olarak 2017 den itibaren, 01 Kasim 2019 itibari ile de Jan Evertsenstraat 55 hs, 1057 BN Amsterdam adresinde toptan ve perakende olarak faliyetlerimize devam etmekteyiz.


Pavilyo olarak, deneyimli tasarımcı kadromuzla Ar-Ge çalışmalarının sonunda belirlenen   konseptleri her kültürden insanın beğenisini kazanacak türden geniş ürün çeşitleriyle modern ve kaliteli tasarımlar üreterek müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız. 

 

Pavilyo ailesi Turkiye ve Avrupanın birçok yerinde geniş pazarlama ve ulaşım ağına sahip bayii ve temsilcilikleriyle marka yaratma yolunda sizlerden almış olduğu destek ve güvenle rekabetçi fiyatlarıyla piyasada hak ettiği yere gelebilmek için kaliteden taviz vermeden çalışmalarını sürdürmektedir.

 

 

Pavilyo; ürün yelpazesini her geçen gün genişleterek, yenilikçi bir anlayışla müşteri memnuniyetini kazanma yolunda büyük ve emin adımlarla yoluna devam etmektedir.


Sizinle aynı sektörde olan Hollandalı  firmalarla  fiyatlarınız kıyaslandığında aranızda nasıl bir fark var?


Talip Dalkalı: Bütün ürünlerimizde 50% ye varan indirimlerimizle beraber fiyatlarımıza kumaş + diktirme ücreti dahildir.  Size sadece hazır perdenizi asmak kalıyor.


Perdelerde mutlaka çok çeşit vardır; hangi modeller sizde var, bütün modelleri temin ede biliyor musunuz?


Talip Dalkalı: Pavilyo; ürün yelpazesini her geçen gün genişleterek, yenilikçi bir anlayışla müşteri memnuniyetini kazanma yolunda büyük ve emin adımlarla yoluna devam etmektedir. İşte  çeşitlerimizden bazıları:

 

 

Zebra perde: Stor perde çeşitlerinden olup  mekanik bir sistemle rulo etrafında sarılarak açılıp kapatılarak kullanılan perde çeşididir. Zebra perde kumaş ipliğinin çizgi halinde sıralanarak ince ve dolgulu  dokunması ve çift kat kumaşın mekanizma  üzerinde bir tarafının sabit kalarak diğer tarafının aşağı yukarı hareket ettirilerek görüntüyü ve gün ışığını  açma kapama özelliğinden dolayı Zebra ismini almıştır.


Zebra perdeler mekanizmalı perde alanında en çok tercih edilen perdelerden olup, evinize çağdaş ve modern bir görüntü katmasıyla beraber klasik ve geleneksel fon perdeleriyle de uyumlu bir şekilde kullanılabilir.

 

 

Dikey perde (Kumas Jaluzi perde) Dikey perde Zebra ve stor perdelerden sonra bu günlerde fazlasıyla rağbet gören bir perde çeşididir. Dikey perde PVC, kumaş ve alüminyum olarak farklı materyallerden yapılabilmektedir. Bu perde sistemi, dikey toplama yaptığı için geniş ve yüksek cepheli camlarda kullanımı uygundur. Güneşten maksimum değerde yararlanma sağlayan, aynı zamanda güneş ışığına istenilen yön ve açı verilebilmesine imkan tanıyan mekanizmalı bir perde sistemidir. Bir alüminyum ray üzerinde bantları taşıyan vagonların bulunduğu dikey perde sisteminde, ip mekanizması bantların bağlı olduğu vagonları sağa sola veya ortadan iki yana hareket ettirebilir. Zincir kumandası ise bantları kendi ekseninde döndürerek ışık ayarının yapılmasını sağlar. Dikey perdenin en büyük özelliği kumaşın vagonlardan kolayca çıkartılarak çamaşır makinanızda 30 derecede yıkanabilir olması ve ütü yapmaya gerek duyulmamasıdır. Bu ürünümüzde motifli/desenli ve düz renkler olmak üzere iki türlü kumaş çeşidimiz bulunmaktadır.

 

 

Tül perde: Keten, polyester, ipek, organza gibi çeşitli kumaşlarla yapılan üzerinde farklı pileler uygulanabilen bir perde çeşididir.


 Dekoratif olarak çok kullanılışlıdır,  üzerinde her türlü şekil, motif, desen uygulanabilir olup kullanım kolaylığı ve temizliğinin yıkanarak yapılabilmesinden dolayı çok tercih edilen bir perde türüdür.


Tül perdeler tek olarak kullanılabilecekleri gibi, farklı sistemler ve farklı kalin/fon perde ile birlikte de kullanılabilirler. Perdenin tasarımı ile birlikte  aksesuar seçimi de modern veya klasik görünümüne etkendir.


Tül perdenin, Çamaşır makinesinde 30 – 40 derece ile yıkanarak temizlenmesi  tavsiye edilir. Eğer tül perde aşırı tozlu ise, süpürge yardımı ile  yada bir bez yardımı ile silinerek üzerindeki fazla toz temizlendikten sonra Çamaşır makinesine atılması daha uygun olacaktır.


Yıkama işlemi biter bitmez makinadan çıkarılarak hassas ayarda ütülenmeli ve hemen yerine asılmalıdır.

 

 

Ahşap Perde : Fırınlanmış özel ağaçlardan imal edilir. Deforme olmayan uzun ömürlü perdedir. Ahşap stor , ahşap katlamalı , ahşap  jaluzi isimlerinde üretilir. perdede 50 mm ve 25 mm olmak üzere iki çeşit ürünümüz mevcuttur.


Ürün katalogumuzu görmek için www.pavilyo.nl/Katalog kısmına müracat edebilirsiniz.

 

 

Kruvaze perdeler:  Tül perde çeşitlerinden olup, iki parça olarak dikilip perdenin sağ ve sol tarafından mekanizmalı veya manuel olarak çekilerek kullanılabilen perdelerdendir.


Kruvaze Perde modelleri son zamanlarda çok beğenilen ve satılan perde  modellerimizden olup  desenli ve işlemeli tüllerle beraber boncuk ve püsküllerle de süslenerek daha şık ve gösterişli olması ve butun odalarda kullanıma uygun olması nedeniyle stor ve zebra perdelerden fazla tercih edilmektedir.

 

Plise Perde : Plise perdeler  bir ip ile aşağı yukarı hareket ettirilerek açılıp kapatılan bir mekanizmaya sahiptir. Bu sayede de içeri ne kadar ışık gireceğini belirleyebilirsiniz. Bu yüzden çok avantajlı yönleri mevcuttur.Plise daha çok çerçeve içi pencere ve kapılarda kullanılır. 

 


 

FON Perde (Kalin kumaş perde) Perdenin evlerde ve çevremizde, bugün kullandığımız biçime yakın kullanımları çok uzun zaman önceye dayanıyor.  Mezopotamya’da kumaşçılık ve dokuma teknikleri gelişmesinden sonra, eski Mısırda kullanılmış olup  antik Yunan ve Roma dönemlerinde  üzeri baskı resimli keten kumaşlardan, tapınak ve iç mekanların dekorasyonlarında kullanılmıştır. Tarihsel kaynaklara göre pencere perdesi ilk kez Latinler tarafından kullanılmış.

 

Perde; genellikle kumaştan üretilen ve dikey vaziyette asılan, görüntü engelleyici özelliğinin yaninda evin iç tasarımı , dekoratif görünümü ve ışık geçirmemesi için kullanılır. Kumaş perdeler dışında, plastikten ya da ahşaptan yapılan ve bol parçalı, jaluzi adı verilen eşyalar da perdeye benzer şekilde kullanılır.

 

Kumas perde genellikle; dilim, gerdirme ,katlamalı, japon, balon ve fon perde olarak çeşitlendirilir.


Fon perde seçerken evinizin pencere yapısı genişliği uzunluğu, duvar renginiz mobilya ve perde uyumunuz etkendir, mesela oturma gurubu, koltuk, kanepe, yemek odası grubu, kısacası evinizdeki tüm mobilya modelleri ile modern dekore edilmiş veya klasik dekore edilmiş evler perde seçimine etkendir.

 

Kumaş ve tül perdeler kelebek pile ve yatay pile olarak iki guruba ayrılıp bunlar üç farklı formda dikilir.

 

-Seyrek/Tek pile : Seyrek pile ile dikilen perdeler diğer pile çeşitlerine göre daha az kumaş kullanıldığı için genellikle daha ucuz perdelerdir. Seyrek pile hem tül perdelerde hemde Kalın/Fon perdeler kullanılmaya uygundur.Bu pile çeşidi her odada kullanılabilir.

 

-Orta pile : Orta pile ile yapılan perdelerde tek pileye nazaran daha fazla kumaş kullanılır. Bu yüzden daha dolgun bir görüntüye sahip olup en çok kullanılan pile çeşitlerinden birisidir. Orta pile hemen hemen tüm kumaşlarda hem astarlı hem astarsız olarak kullanilabilir. 

 

Sık pile : Sık pile daha çok ince kumaşlarda kullanılan bir pile çeşidi olup seyrek ve orta pileye göre daha fazla kumaş kullanılan pile çeşididir.

 

Fon/Kalın ve tül perde örneklerimizi web sitemizde katalog bölümünde görebilirsiniz.

 

Perde almak isteyenler nelere dikkat etmeli?


Serkan Coskun: Perde evi sÜsleyen evin iç görünümünü ön plana çıkartan en önemli dekorasyondur. Perde alırken dikkat etmeniz gereken şey, bizim tavsiyemiz evinizdeki mobilyaların renk uyumuna göre perdelerinizi seçmenizdir. Pavilyo’nun ürettiği ürünleri kullanarak siz de çağdaş ve modern mekanların vazgeçilmez dekorasyon unsuru olan ev tekstili ve perdelerimizle güzel ve şık  ortamlar yaratabilirsiniz.

 

 

T.S.E VE İSO 9001 KALİTESİNDE KENDİ BÜNYEMİZ İÇERİSİNDE ÜRETMİŞ OLDUĞUMUZ ÜRÜNLERİMİZİ SİPARİŞLER DOĞRULTUSUNDA VE EN KISA ZAMAN İÇERİSİNDE TESLİM ETMEKTEYIZ.

 

Adres:

 

Tel: 020 786 41 29

 

www.pavilyo.nl

info@pavilyo.nl

 

Facebook: pavilyo

Instagram : pavilyo.nl

 

Jan Evertsenstraat 55 HS

1057 BN Amsterdam