"Araf 2"ye geri sayım!


  • Kayıt: 29.11.2018 23:07:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:06:47

"Araf 2"ye geri sayım!


İlki 2006 yılında vizyona giren Biray Dalkıran’ın yazıp yönettiği korku gerilim filmi “Araf”; 12 yıl aradan sonra devam filmiyle geri dönüyor. Murat Yıldırım ve Akasya Asıltürkmen’in başrollerini paylaştığı ilk film; Altın Portakal Film Festivali’ne kabul edilen ve yarışan ilk korku filmi olmuş ve ABD’ye DVD’si satılan ilk Türk korku filmi olarak tarihe geçmişti.


Uzun süredir beklenen ikinci film "Araf 2" için artık geri sayım başladı.  Emre Kızılırmak, Cevahir Turan, Kaan Songün, Recep Aktuğ, Şahin Sekman, Fatih Dağıdır, Reyhan İlhan ve Caner Gezen’in başrollerinde olduğu “Araf 2”, dört farklı kamera ile özel çekim teknikleri kullanılarak, İstanbul’da Mevlanakapı’da çekildi.

 

Biray Dalkıran, Asuman Şener ve Mert Güner’in yapımcılığını üstlendiği filmin; müziklerini Gürkan Çakıcı hazırladı. Koray Candemir’in efsane şarkılarından “Fani Dünya” da filmin soundtrackleri arasında yer alıyor.

 

"Araf 2", Bir Film dağıtımıyla 14 Aralık'ta sinemalarda olacak.

 

 
 
 
 
 

Araf 2

Tür: Korku

Oyuncular: Emre Kızılırmak, Cevahir Turan, Kaan Songün, Recep Aktuğ, Şahin Sekman, Fatih Dağıdır, Reyhan İlhan, Caner Gezen
Yönetmen: Biray Dalkıran
Yapımcı: Biray Dalkıran, Asuman Şener, Mert Güner
Görüntü Yönetmeni: Cihan Kahraman
Kurgu: Selçuk Erdin
Genel Koordinatör: A. Mert Gürkan
Yapım Koordinatörü: Moris Ç. Gargılı
Müzik: Gürkan Çakıcı
Ses Tasarım: Samet Önder