Hakan: Muhafız yeni sezonlar için onay aldı


  • Kayıt: 12.01.2019 02:32:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:07:04

Hakan: Muhafız yeni sezonlar için onay aldı


Geçtiğimiz yılın sonunda yayınlanmaya başlayan ve tüm dünyada geniş bir hayran kitlesi edinen Netflix'in ilk Türk yapımı dizisi Hakan: Muhafız (The Protector) üçüncü ve dördüncü sezon onayı aldı.


Hakan: Muhafız konusu


Günümüz İstanbul‘unda yaşayan ve kadim bir gizli birlikle olan bağını keşfeden genç bir adam, şehri ölümsüz bir düşmandan kurtarmak için maceraya atılır.

 


Geçmişle geleceğin, doğuyla batının buluştuğu 15 milyonluk İstanbul’da Hakan aslında hikayenin başında Kapalı Çarşı’daki bir esnaftan farksız herhangi bir genç. Oysaki çok kısa zamanda doğduğu ve büyüdüğü şehrin gizemli güçlerin tehdidi altında olduğunu öğrenmesiyle onu çok başka bir dünya bekliyor olacak.


Netflix'in ilk Türk yapımı dizisi olan Hakan: Muhafız, yeni sezonlar için onay aldı. Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı dizi, 3. ve 4. sezonlar için hazırlıklarına başlayacak.


Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı, kadrosunda Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Yurdaer Okur, Mehmet Kurtuluş gibi isimlerin yer aldığı dizi ikinci sezonunda kadrosuna pek çok ünlü ismi daha dahil edecek.

 


 

İkinci sezonda Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi isimlerin katılacağı fantastik dram türündeki dizinin yeni sezonlarının 2020 yılında yayına girmesi bekleniyor.

 

"Türk yapımların başarısına şahit oluyoruz"


Dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerden gelen tepkilerden mutluluk duyduklarını dile getiren Netflix Uluslararası Yapımlar Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl “Çok yetenekli bir oyuncu kadrosu ve yapım ekibiyle birlikte 2 sezon daha çekecek olduğumuz için heyecanlıyız. Aşk, aksiyon, komedi, macera gibi Türk dramalarından alışkın olduğumuz temaların yanı sıra fantastik öğeler de içeren, İstanbul’u hikayenin odağında tutan Hakan: Muhafız sayesinde tüm dünyadaki izleyicilerimizin Türk yapımlarının başarısına bir kez daha şahit olduğunu düşünüyoruz ve bu hikayeyi daha da genişleterek izleyicilerimizle buluşturacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

 

Atalay Kizilay