John Wick 3


  • Kayıt: 20.01.2019 14:33:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:07:08

John Wick 3


Aksiyon serisi John Wick'in üçüncü filmi John Wick 3: Parabellum'dan fragman yayınlandı!


Geçtiğimiz gün içerisinde sosyal medyadan paylaşılan bir teaser ve hareketli poster yardımı ile filmin fragman yayın tarihini resmi olarak duyurulmuştu.

 

John Wick 3: Parabellum filminin konusu ise şöyle olacak: John Wick iki nedenden ötürü firaridir. Kellesi üzerine 14 milyon dolarlık açık sözleşme konulmuştur ve temel bir kuralı ihlal etmiştir; Continental Hotel'de birini öldürmüştür. Kurbanı ise açık kontratı sunan Yüksek Masa üyesidir. İşi bitmiş olması gereken John'a otelin yöneticisi Winston tarafından bir saatlik bir kaçış süresi verilir. Ardından üyeliği iptal edilecek, tüm hizmetlerden men edilecek ve diğer üyelerle iletişimi kesilecektir. John'un New York City'den kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisidir...

 

Hız Tuzağı, Kırılma Noktası, Matrix serisi, Replicas, To The Bone, Constantine, Street Kings gibi filmlerde rol alan başarılı aktör Keanu Reeves’in bir kez daha başrolü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda, önceki filmlerde de bulunan ve Matrix'te de Reeves ile birlikte rolü bulunan Laurence Fishburne, son zamanlarda American Gods ve Hellboy ile tanıdığımız Ian McShane, Lance Reddick ve Ruby Rose yer alıyor. İlk iki filmde kamera arkasına geçen Chad Stahelski’nin yönetmenliğini üstlendiği filmde, X-Men serisinin Storm'u iki Oscar ödülü bulunan Halle Berry, Hiroyuki Sanada, The Addams Family'nin Morticia Addams'ı Anjelica Huston, Asia Kate Dillon, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas, "Baskın"dan tanıdığımız Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman ve dövüşçü Tiger Hu Chen de boy gösteriyor.

 

John Wick 3: Parabellum'un serinin son halkası olup olmayacağı bilinmiyor. Ama, John Wick evreninin televizyonlarda genişletilmeye devam edileceği biliniyor. John Wick'in spin-off dizisi olarak ekranlarda yer alacağı söylenen dizinin adı "The Continental" olacak. Çocuk bir suikatçiyi odağına alacak olan dizi John Wick'te de yer alan Continental Hotel'de geçecek. Söylentilere göre Keanu Reeves'in de başından itibaren olmasa da dizinin başlamasından bir süre sonra konuk olarak diziye katılması bekleniyor. Filmlerinden 300 milyon dolar gişe elde eden John Wick serisinin The Continental dizisi hakkında oyuncu kadrosu, yönetmeni de dahil olmak üzere bilgi paylaşılmadı.