Kapan


  • Kayıt: 03.03.2019 01:21:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:07:26

Kapan

 

Yönetmen: Kudret Sabancı

Oyuncular:: Erkan Petekkaya, Kemal Uçar, Öykü Çelik  

Tür: Dram, Aksiyon

Ülke: Türkiye

 

Kapan, zengin bir adam ve ailesinin yaşadıklarını konu ediyor. Antalya’nın sayılı zenginlerinden olan Süleyman, çocuklarına oldukça düşkün bir adamdır. Amerika’da eğitim alan kızı Aslı ve ülkesinde öğrenim gören oğlu Tarık ile mutlu bir dünyası vardır.

 


Zengin olduğu halde çocuklarını şımartmayan Süleyman, onları en iyi şekilde yetiştirmeye çalışır. Ailenin mutlu yaşantısı, Tarık’ın İstanbul’da öğrenciliği sırasında yaşadığı olay sonrasında alt üst olur. Yaşanan olay, Tarık’ta büyük bir psikolojik travma yaratır.


Oğlunun içinde bulunduğu durumdan dolayı kahrolan Süleyman, onun nasıl bu hale geldiğini araştırmaya başlar. Kısa bir süre sonra ise, oğlunun başına gelenlerin, kendisinin de içinde olduğu bir öğrenci grubundan kaynaklandığını öğrenir. Oğluna yapılanların intikamını almak isteyen Süleyman, beş yıl boyunca gruptakileri takip eder.


Artık hesaplaşmak için hazır olan Süleyman, “itiraf et ya da öl” esasına dayanan bir yarışma düzenleyerek gençleri bir araya getirir. Adeta bir kapana kısılan gençler, içine düştükleri durumdan kurtulmaya çalışırlar..


Adeta bir kapana kısılan gençler, içine düştükleri durumdan kurtulmayı başarabilecek midir?

 

Atalay Kizilay