Vikingler: Valhalla

Netflix'in Vikings: 'Vikingler: Valhalla' serisinin ilk görüntülerini ortaya çıkardı. Valhalla serisinin ilk fragmanına Netflix orijinal sitesinde izleyebilirsiniz, Vikings dizisi hayranları bir göz atın derim.Vikings: Valhalla, izleyiciyi yüz yıl sonrasına götürüyor...


  • Kayıt: 28.09.2021 20:18:24 Güncelleme: 28.09.2021 20:18:24

Netflix'in Vikings: 'Vikingler: Valhalla' serisinin ilk görüntülerini ortaya çıkardı. Valhalla serisinin ilk fragmanına Netflix orijinal sitesinde izleyebilirsiniz, Vikings dizisi hayranları bir göz atın derim.Vikings: Valhalla, izleyiciyi yüz yıl sonrasına götürüyor.

Süper büyük hit Vikings dizisi altı sezon sonra sona ermişti.
8. yüzyıl İskandinavyası’nda geçen dizi, basit bir çiftçiyken cesur bir savaşçıya dönüşen Ragnar Lothbrok ve ailesinin öyküsünü ekranlara taşıyor. Savaş Tanrısı Odin'in soyundan geldiğine inanılan Ragnor’un acımasız ve korkusuz adamlarıyla birlikte denizlerle olan imtihanını seyrederken; savaşçı ve tüccar bir kavim olan Vikingler’in çok az işlenmiş ilgi çekici kültürüne hep birlikte tanık oluyoruz.

Tarihi bir drama olarak nitelendirilebilecek dizinin hikayesi, gerçek Avrupa efsanelerine ve tarihsel figürlere dayanıyor.

Viking ortak yaratıcısı Jeb Stuart tarafından yaratılan Vikings: Valhalla serisi, Vikings, History Channel'da altı sezonun ardından sona ermiş olsa da destanı Netflix'te yayınlanacak devam dizisi Vikings: Valhalla'da yaşayacak. Netflix, geleneksel Geeked Week kutlaması sırasında gösteriye ilk resmi bakışı yayınladı.

Vikings: Valhalla, Vikingler'de anlatılan olaylardan yaklaşık 100 yıl sonrasını konu alıyor ve Leif Erikson, Freydís Eiríksdóttir, Harald Hardrada ve William the Conqueror gibi tarihteki ünlü Vikinglerin hikayelerini barındırıyor.

Bu arada Vikingler serisi tamamı Netflix'te yayınlanabilir. Vikingleri ne zaman görebilirsin henüz bilmiyoruz.

Atalay Kızılay