Hollanda basını: Sneijder Yolanthe Cabau'ya şiddet uyguladı


  • Kayıt: 13.03.2019 15:55:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:07:30

Hollanda basını: Sneijder Yolanthe Cabau'ya şiddet uyguladı


Wesley Sneijder ve Yolanthe Cabau ayrılık kararı aldı. Hollanda basını ihanet iddialarından sonra futbolcunun şiddet uyguladığını yazdı

 

Türkiye kariyerinde Galatasaray forması giyen Hollandalı yıldız oyuncu Wesley Sneijder eşi Yolanthe Cabau yollarını ayırma kararı aldı. 

 

Çıkan haberlerin ardından ünlü futbolcu sosyal medya hesabından; "Batırdım! Her şeyi batırdım. Hem de birçok kez. Ailem huzuru hak ediyor. Özel hayatımızın gizliliğine saygı duymanızı istiyorum. Henüz ayrılmadık." açıklamasını yapmıştı.

 

Boşanmanın nedeninin ihanet olduğunu yazan Hollanda basını, şimdi de ayrılığın beş nedenini sıraladı. 

 

İddialara göre ayrılığın temel sebeplerinin başında şiddet vardı. Sneijder'in ihaneti ise bir kez daha vurgulandı.

 

KAVGALARI BİTMİYOR


Bunların dışında ikilinin çocuk büyütme konusunda da sıkıntılar yaşadığı yazıldı. Sneijder'in oğlu Xess Xava'yı sürekli futbol topuyla yetiştirdiği, Yolanthe'nin ise çocuğunu daha 'el bebek gül bebek' büyütmek istediği vurgulandı.

 

Ayrıca çiftin sürekli gündemde oldukları için yıprandıkları ve Sneijder'in transferleri yüzünden sürekli ülke değiştirip yeni düzen kurmalarının da ayrılığı tetiklediği yazıldı. Hatta Yolanthe Cabau'nun Katar'ın iklimini beğenmediği aktarıldı.

 

Katar ekibi Al-Gharafa SC'de forma giyen yıldız futbolcunun, Yolanthe Cabau'ya boşanırken 19 milyon euro yani 116 milyon lira ödeyeceği söyleniyor.