Cocu'nun Fenerbahçe'yle yaptığı anlaşma ortaya çıktı!


  • Kayıt: 19.04.2019 16:58:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:07:42

Hollandalı teknik direktörü Cocu'nun Fenerbahçe'yle yaptığı anlaşma ortaya çıktı!


Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Phillip Cocu, ülkesi Hollanda'da verdiği bir röportajda çok önemli açıklamalarda bulundu. 48 yaşındaki teknik adam, Sarı Lacivertli kulüple yaptığı anlaşma gereği Fenerbahçe hakkında konuşamayacağını söyledi.


Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Phillip Cocu, ülkesi Hollanda'da verdiği bir röportajda geleceği hakkında konuştu. Ligin 10'uncu haftasında alınan 3-1'lik MKE Ankaragücü yenilgisinin ardından görevine son verilen 48 yaşındaki teknik adam, Eindhovens Dagblad gazetesine verdiği röportajda geleceğiyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. 


Sarı Lacivertli kulüp hakkında konuşmayı reddeden Cocu, bu tavrının altında yatan nedenin Fenerbahçe yönetimiyle yaptığı anlaşma olduğunu söylerken son dönemlerde neden geri planda kaldığına yönelik soruyaysa "Bu, bilinçli bir tercih. Her kararı çok dikkatli alıyor, neredeyse tüm röportaj ve davetleri geri çeviriyorum. Bu durum da şu an içinde bulunduğum süreçle uyuşuyor." şeklinde yanıt verdi.


Türkiye'den ayrıldıktan sonra birkaç kulüpten teklif aldığını kaydeden Hollandalı çalıştırıcı, bununla birlikte yeniden takım çalıştırmak için acele etmediğini ifade ederken "İşimle arama biraz mesafe koymak istiyorum çünkü bu, yeni bir göreve başlamak için enerjimin 0 olması gerekiyor." sözlerini kullandı.


"20 yıl futbol oynayıp 10 yıldan fazla bir süredir de teknik direktörlük yaptıktan sonra neyle karşılaşacağınızı biliyorsunuz." diyen deneyimli teknik adam, gelecek sezon Hollanda'dan farklı bir ülkede çalışmak istediğini belirtti.


Yunus DİLBER / Fanatik