Tottenham - Ajax maçı, saat kaçta ve hangi kanalda?


  • Kayıt: 29.04.2019 22:23:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:07:46

Tottenham - Ajax maçı, saat kaçta ve hangi kanalda?

 

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı başladı. Tottenham ile Ajax İngiltere'de karşı karşıya geliyor. Peki Tottenham Ajax maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar... 

 

Avrupa'nın 1 numaralı turnuvası Şampiyonlar Ligi'nde son dört takım kupayı kazanabilmek adına mücadele verecek. Barcelona, Liverpool, Tottenham ve Ajax'ın yer aldığı yarı final eşleşmelerinde ilk maç salı akşamı oynanacak. Tottenham evinde Ajax'ı ağırlayacak. İki ekip de önemli rakipleri geride bırakarak son dört takım arasına adını yazdırmıştı.


Tottenham - Ajax maçı izlemek isteyenler hangi kanalda ve saat kaçta gibi soruların yanıtını da merak ediyor. İşte detaylar... Tottenham nasıl geldi? Grupta bir başka Hollanda devi PSV'nin yanısıra Inter ve Barcelona'ya karşı mücadele veren İngilizler, Katalan ekibiyle birlikte son 16 turuna yükseldi. Bu turda Dortmund'u eleyen mavi beyazlılar daha sonra Manchester City'i saf dışı bıraktı ve Ajax'ın rakibi oldu. Ajax nasıl geldi? Şampiyonlar Ligi'ne katılmadan önce üç ön eleme turu oynayan Holladna ekibi Sturm Graz, Standard Liege ve Dinamo Kiev'i eledi. Ardından da gruplarda AEK, Benfica ve Bayern Münih'le mücadele verdi. Gruptan namağlup çıkan Ajax, Real Madrid ve Juventus gibi önemli takımları deplasmanda aldığı galibiyetlerle yarı finale yükseldi. Tottenham - Ajax maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İki öenmli takımı karşı karşıya getirecek maçın yayın bilgileri de araştırılıyor.


Tottenham - Ajax maçı Hollanda Saati 21.00'de

 

(TSİ 22.00) beIN SPORTS ekranlarından yayınlanacak. Ayrıca Digiturk Play'de Spor Extra üyeliği bulunanlar ve Bein Connect aboneleri de maçı izleyebilecek. Ajax Londra'ya gitti Yarın akşam Tottenham ile karşılaşacak olan Ajax bu sabah saatlerinde Schipol Havalimanı'ndan Londra'ya uçtu. Başkent ekibini çok sayıda taraftar uğurladı. Ayrıca Hollanda Ligi'nde bu hafta maçları Şampiyonlar Ligi sebebiyle ertlenedi.