İzlanda'da A Milli Futbol Takımımız'a yapılan rezalet


  • Kayıt: 10.06.2019 01:19:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:07:59

İzlanda'da A Milli Futbol Takımımız'a yapılan rezalet


İzlanda'nın Keflavik Havalimanı'nda yapılan skandalın ardından bir de provokasyon yaşandı.

 


Milli Takımımız'ın tecrübeli oyuncularından Emre Belözoğlu'nun basın mensuplarına konuyla ilgili açıklama yaptığı sırada muhabir olduğu iddia edilen bir İzlandalı, mikrofonların arasına tuvalet fırçası uzattı.


Bir müddet böyle devam eden İzlandalı'nın provakasyonu sonrası Emre Belözoğlu gerilse de herhangi bir tepki göstermedi.

 

Emre Belözoğlu bu sırada basın mensuplarına, "Ben bir şey söylemek istemiyorum. Bizim ülkemize kurban olsun bunlar. Ne yazık ki uzun süre tutulduk. İçeride gereksiz fazla bir arama yapıldı. Gerildik." açıklamasını yaptı.

 

Burak Yılmaz, İzlanda'daki skandalı sosyal medya hesabından duyurdu.


Reykjavik yakınlarındaki Keflavik Havalimanı'ndan paylaşım yapan Burak Yılmaz, "6.5 saat yolculuk yaptık. 3 saattir bekliyoruz. Bizi İzlanda'ya almıyorlar. Böyle bekliyoruz 3 saattir ve bizi almıyorlar." ifadelerini kullandı. Daha sonra yıldız futbolcumuz, basın mensuplarına, "Saygısızlık bu! 3 saattir orada bekliyoruz. Herkesin çantasını alıyorlar. Teker teker geçiyorlar. 6.5 saat uçtuk, 3 saat bekliyoruz. Hala gelemeyen arkadaşlarımız var." dedi.


Emre Belözoğlu ise TRT Spor'a, "Ben bir şey söylemek istemiyorum. Bizim ülkemize kurban olsun bunlar. Ne yazık ki uzun süre tutulduk. İÇeride gereksiz fazla bir arama yapıldı. Gerildik." açıklamasını yaptı.


Ayrıca, milli takım oyuncularımızın bavulları didik didik aranırken, pasaport kontrolünde ise uzun süre bekletildiler.


A Milli Futbol Takımımız, 11 Haziran Salı günü 21.45'te İzlanda ile Laugardalsvöllur Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.