Beşiktaş, Slovan Bratislava'ya 4-2 mağlup oldu!


  • Kayıt: 19.09.2019 22:58:00 Güncelleme: 20.12.2020 13:08:18

Beşiktaş, Slovan Bratislava'ya 4-2 mağlup oldu!


Avrupa Ligi K Grubu ilk maçında Beşiktaş, son dakikalarda yediği gollerle Slovan Bratislava'ya 4-2 mağlup oldu.

 

Beşiktaş, Avrupa Ligi K Grubu ilk maçında Slovakya ekibi Slovan Bratislava'ya konuk oldu. Siyah-beyazlılar son 2 dakikada yediği 2 golle sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. Slovan Bratislava'nın golleri Sporar (2) Ljubicic ve Rhasalla'dan geldi. Beşiktaş'ın gollerini Ljajic ve Bozhikov kendi kalesine attı. Kartal Avrupa Ligi'ndeki 2. maçında 3 Ekim'de İngiliz ekibi Wolwerhampton'ı konuk edecek.

 

AVCI 3 DEĞİŞİKLİK YAPTI


Teknik direktör Abdullah Avcı maç kadrosunu dünkü basın toplantısında söylediği gibi Gazişehir Gaziantep maçından 3 oyuncuyu değiştirerek oluşturdu. Gaziantep'te sahada olan Güven Yalçın, Gökhan Gönül ve Caner Erkin yedeğe çekilirken yerlerine Umut Nayir, Douglas ve Rebocho görev aldı. Bu futbolculardan Güven Yalçın formsuzluk sebebiyle kızağa alınırken, Gökhan Gönül ve Caner Erkin dinlendirildi.

 

DOUGLAS VE REBOCHO İLK 11'DE BAŞLADI


Yeni transferler Douglas ve Rebocho bu sezon ilk kez 11'de oynama fırsatı bulurken, teknik direktör Abdullah Avcı'nın Tyler Boyd'u 18 kişilik maç kadrosuna almaması dikkat çekti. Gazişehir maçında yabancı kuralına takılan Jeremain Lens ise yeniden 18 kişilik kadroya dahil edildi. Beşiktaş, Slovan Bratislava karşısına Karius, Douglas, Vida, Ruiz, Rebocho, Elneny, Dorukhan, Diaby, Ljajic, N'Koudou ve Umut Nayir 11'i ile çıktı.

BRATİSLAVA'YA YÖNETİCİ AKINI


Beşiktaş yönetimi Bratislava deplasmanına büyük ilgi gösterdi. Kafile ile Slovakya'ya gelen Umut Güner, Ahmet Kavalcı ve Ahmet Ürkmezgil'in yanı sıra başkan Fikret Orman ile yöneticiler Hüseyin Mican ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu da kafileden ayrı Slovakya'ya geldi ve karşılaşmayı takip etti.

CEZAYI BİLMEYEN TÜRK TARAFTARLAR HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADI


Slovan Bratislava - Beşiktaş maçı, Slovak ekibinin cezası sebebiyle kulüplerin özel davetlileri haricinde seyircisiz oynandı. Bratislava'nın UEFA nezdinde yaptığı girişimlerle karşılaşma sadece 14 yaş altı çocuklara açık yapıldı. Ancak; durumu bilmeyen bazı Türk taraftarlar da cezanın Beşiktaş'ı da kapsadığını şehre geldikten sonra öğrenince büyük hayal kırıklığı yaşadı. Türkiye, Avusturya ve Almanya'dan gelen Türk taraftarlar yaşadıkları hayal kırıklığını şehri gezerek telafi etmeye çalıştı.