Beşiktaş'tan taraftarlara Şampiyonlar Ligi maçı uyarısı

HOLLANDA BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ           Yönetim Kurulu sosyal medya hesabından yaptığı duyuruları aynen şu şekilde...


  • Kayıt: 08.09.2021 14:27:24 Güncelleme: 08.09.2021 15:36:51

HOLLANDA BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ           Yönetim Kurulu sosyal medya hesabından yaptığı duyuruları aynen şu şekilde:

ÜYELERİMİZE VE TARAFTARLARIMIZA DUYURU !

Beşiktaş’ımızın 28 Eylül’de Ajax ile deplasmanda karşılaşacağı Şampiyonlar ligi maçı için UEFA Avrupa Kupalarında deplasman seyirci yasağının kaldırıldığını ancak son sözün maçların oynanacağı ülkelerin yetkilerinde olduğunu açıkladı.

UEFA’nın aldığı karara göre stadyuma izin verilen seyirci kapasitesinin %5’i deplasman taraftarına ayrılacak.

Türkiye Futbol Federasyonu !

"Deplasman taraftarları stada alınmayacak" Konuyla ilgili TFF'den yapılan açıklamada ise deplasman seyirci yasağının ülkemizde devam edeceği bildirildi. TFF "UEFA'nın güncel uygulamaları göz önünde bulundurularak ve kamu sağlığının korunması amacıyla misafir takım seyirci uygulaması 2021-2022 sezonu boyunca yapılmayacaktır. Misafir tribünlerine sadece ev sahibi takım seyircisi alınabilir." denildi.

Kulübümüzden yapılan açıklamada ise UEFA’nın Şampiyonlar Ligi’nde deplasman tribünlerini taraftarlara açma kararı sonrası C Grubundaki rakiplerimizin yöneticileri ve ilgili ülke makamları ile görüşmelerimiz devam ediyor.

Almanya, Hollanda ve Portekiz ilgili makamlarıyla yapılan bu görüşmelerin sonuçları ile ilgili sizleri bilgilendireceğiz. Bu güncel bilgilendirme gelene kadar deplasman maçlarımızla ilgili seyahat programı yapmamanızı öneririz.

Saygılarımızla

HOLLANDA BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ           Yönetim Kurulu.