Türkiye ve Suriye için hazırlanan kaptanlık bandını takmadı

Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için sahaya özel olarak hazırlanan pazubantlarla çıktı. Sadece Ajax'ın kaptanı Dusan Tadic, bu uygulamaya katılmadı...


  • Kayıt: 14.02.2023 14:42:01 Güncelleme: 14.02.2023 14:43:52

Türkiye ve Suriye için hazırlanan kaptanlık bandını takmadı

Hollanda Ligi'nde takım kaptanları, Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için sahaya özel olarak hazırlanan pazubantlarla çıktı. Sadece Ajax'ın kaptanı Dusan Tadic, bu uygulamaya katılmadı.

Futbol dünyası, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Türkiye ve Suriye'ye destek mesajları paylaştı. Dünyanın 5 büyük liginde resmi maçlardan önce 1 dakikalık saygı duruşu yapılarak, Türkiye ve Suriye'nin acısı paylaşıldı.

Birçok Türk futbolcunun yer aldığı Hollanda Ligi'nde de takım kaptanları sahaya Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için özel olarak hazırlanan pazubantlarla çıktı. Diğer takımların aksine sadece Ajax'ın kaptanı Dusan Tadic bu pazubandı takmadı. Tadic'in pazubandında 3 tane 'X' olduğu görülürken, Sırp futbolcunun bu tutumu tepki çekti.

Bir dönem Galatasaray forması da giyen Ajax'ın eski yıldızı Wesley Sneijder, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye ve Suriye'ye destek pazubandının takılmamasının nedeninin kulüp kararı olduğunu söyledi.

Yenişafak