Naci Ünüvar, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı

Trabzonspor'un Ajax'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı ve Hollanda Milli Takımı'nın alt yaş gruplarıyla şampiyonluk yaşamış olan Naci Ünüvar, A Milli Takım düzeyinde Türkiye'yi seçti...


  • Kayıt: 18.03.2023 09:08:12 Güncelleme: 18.03.2023 09:14:56

Naci Ünüvar, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı

Trabzonspor'da forma giyen Naci Ünüvar, sosyal medya hesabından milli takım tercihini açıkladı. Ajax'tan kiralanan 19 yaşındaki oyuncu, Türk Milli Takımı'nı seçtiğini açıkladı.

Trabzonspor'un Ajax'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı ve Hollanda Milli Takımı'nın alt yaş gruplarıyla şampiyonluk yaşamış olan Naci Ünüvar, A Milli Takım düzeyinde Türkiye'yi seçti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ünüvar, "Ay Yıldızlı formayı gururla temsil etme kararı aldım. İnşallah Türk Milli Takımı ile nice başarılar kazanacağız." dedi.

Hollanda ile birçok yaş grubunda oynayan Trabzonspor'un genç yıldızı Naci Ünüvar, A Milli Takım düzeyinde Türkiye için ter dökmeyi seçti.

"TÜRK MİLLİ TAKIMI İLE NİCE BAŞARILAR KAZANACAĞIZ"

Türkiye tercihini sosyal medya hesabından açıklayan Ünüvar, "Ay Yıldızlı formayı gururla temsil etme kararı aldım. İnşallah Türk Milli Takımı ile nice başarılar kazanacağız." ifadelerini kullandı.

HOLLANDA İLE ŞAMPİYON OLDU

Mayıs 2019'da 17 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası finalinde İtalya'yı 4-2 mağlup ederek kupaya ulaşan Hollanda'da Naci Ünüvar, 70. dakikada takımının 4. golünü kaydetmişti.

Haber7